• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #207185  autor: macios
 28 lip 2007, 10:32
Witam mam takie pytanie.Otóż od wczoraj jest coś nietak gdy chcę wysłać sms-a i daje wyślij on się niewysyła,znajduje się w skrzynce nadawczej i pizse ponownie wyślij o np12.34, a potem pisze: wysyłanie niepowiodło się,daje szczegóły i pisze: Ogólny: Brak Pamięci,Zamknij niektóre aplikacje i ponów próbę.
Otóz wszystkie apliakcje mam pozamykane,mam 40mb wolnej pamięci w telefonie i 56mb wolnej pamięci na karcie pamięci nawet jeżeli dam pamięc w uzyciu-karta pamieci(żęby esy zapisywały się na karcie pamięći) problem nadal wystepuje!

Dlaczego tak się dzieje co jset nietak?Problem z siecią?Czy telefonem?
Proszę o pomoc :( :(

Obrazek

Motorola V8 Rulez;)

#207993  autor: MateuszG_2005
 30 lip 2007, 12:58
Witam. Może masz zainstalowaną jakąś "felerną" aplikację? Wyciągnij kartę pamięci i spróbuj. Jesli to nie pomoże wyłącz i włącz telefon, a w ostateczności twardy reset

Obrazek
Obrazek

#208051  autor: Forest
 30 lip 2007, 16:24
O ile mi wiadomo to pomogło wgranie nowego FW.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#208100  autor: laska
 30 lip 2007, 19:48
Witam ja tak miałem na początku w n73 jak włozyłem karte Playa to przyszedł mi sms konfiguracyjny a potem zrobiłem sobie update i to mi sie skasowało i identycznie było. Zadzwoń do Obsługi Klienta i niech Ci podadzą jak to skonfigurować bo moze masz zły numer wpisany w centra widomośći. Raczej o powinno pomóc . :wink: