uśmiechnięty pisze:1. Ile średnio trzyma bateria?
2. W jakiej rozdzielczości kręci filmy i ile klatek na sekundę?
3. Ilokrotny ma zoom cyfrowy?
4. Jaka jest jakość mp3? Oceń 1-10.
5. Jaka jest jakość nakręconych filmów? Oceń 1-10.
6. Jaka jest jakość zrobionych zdjęć? Oceń 1-10.
7. Czy szybko i stabilnie chodzi? Nie trzeba czekać kilka sekund, jeśli w galerii jest ok. 500 MB? W mojej N73 nie mam takich problemów.
8. Czy otwiera pliki w formacie .ppt?
1. Zależy od uzytkowania. Jeżeli będziesz oszczędzał energie i wyłączał telefon na noc 3-4 dni powinien wytrzymac. Przy korzystaniu z aparatu, częstego słuchania mp3 może być gorzej.
2. 176x144 lub 144x96 ( pod MMSa )
3. Jak pisał
lookass, zoom 8 krotny.
4. Zalezy czu używasz standardowych słuchawe Nokii, czy np. Creative EP-630
5. 3gp są kiepskiej jakości ... 4/10
6. Zdjęcia wychodzą gorzej niz z 6630 (porównuje z fotkami e50 na mobile review ). Wg mnie takie 6/10 - foto zawsze się przyda.
7. W zalezności od karty. Podróbki często przymulają telefon, najlepiej każda nową karte odrazu sformatować. Jest to system operacyjny, spowolnienie ok. 1-3 sekund w porównaniu do zwykłych słuchawek musi występowac. Jednak nie jest ono az tak kłopotliwe by rezygnowac z telefonu.
8. Jakaś odmiana PDF * ? Jesli nie ma standardowo zainstalowanego programu do obsługi tego formatu, poszukaj w Internecie. Załoze sie że znajdziesz program, który by umożliwił.
uśmiechnięty pisze:O filmiki i zdjęcia pytam dlatego, ponieważ na każdej stronie robią zdjęcia i filmiki do testów. Z resztą nie są one wykonane w każdych warunkach. Interesuje mnie jednak ich codzienne użycie.
Przy dobrym oświetleniu nawet zdjęcia z aparatu VGA potrafią zaskoczyć.