ok dzięki za info
Wiem ze e61 ma pamięć wew 75mb, ale obsługuje marty microSD nawet 2GB wiec spoko.
Nasunęło mi się jeszcze kolejne pytanie dotyczące gadu gadu w telefonie. Ponieważ nie chciałbym korzystać w Erze na gg w wersji java za który się płaci 1zł tygodniowo, a chciałbym korzystać z gg (mając swój obecny nr gg) z osobami z obecnego spisu kontaktów gg, ale tą możliwość chciałbym mieć tylko wtedy gdy będzie dostęp do darmowego HOT SPOT'a czy jest taka możliwość? czyli wydaje mi się wersja gg pod sybian uruchamiana tylko w obrębie hot spota bo niechiałbym płacić za kozystanie z gg przez jave wap czy gprs.
A jesli chodzi o GPS to jak to wygląda na komórce? czy jest dobre odświerzanie obrazu (przemieszczania) się czy np co 1min? np jak to wygląda przy poruszaniu się w mieście gdzie ruch jest duży i liczy się czas

I chciałbym jeszcze wiedzieć czy np przy uruchomieniu mapy i itd czy jest wyświetlana tylko mapa i punkt czy np jest jakiś info np jeśli zadamy sobie jakiś cel czy aplikacje na tel kom jest w stanie nas doprowadzić w miarę dokładnie (nie wnikając w szczegółowość mapy bo wiem ze to zależy od mapy) no i w jaki sposób jest to prezentowane przez komórkę czy tylko w postaci treści czy np jakiś szczałek czy w postaci słownej ?