• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #150341  autor: mariusz.f
 05 lut 2007, 20:04
Mam pytanie, jak zakańczać rozmowę (połączenie głosowe). Jeśli w celu zakończenia rozmowy wciskam CZERWONĄ SŁUCZAWKĘ to po wciśnieciu i przytrzymaniu klawisza "MENU" wykazuje, że po za "Tr.gotow." otwartą aplikacją jest "Rejestr". I dopiero gdy w niego wejde i dam "Wróć" i "Wyjdź" to jest OK. Tak samo jest, jeśli chcę oddzwonić do kogoś, kto mi napisał smsa. Czy jeśli Rejestr pozostaje otwarty, to dużo baterii zużywa? Dlaczego tak jest? Może banalne pytanie dla tych co siedzą dłużej w Symbianie, ale ja obsługuje go dopiero 3 dzień.

P.S. Bo rozumiem, że po przytrymaniu klawisza MENU pokazują się niezamknięte aplikacje, tak?

#150345  autor: piotrz
 05 lut 2007, 20:10
Baterii Ci to dużo nie zeżre...W sumie nie doszedłem do tego, jak zrobić żeby sie to automatycznie zamykało, ale można w "rejestrze" Opcje-użyj numeru- klawisz szift długo- kopiuj-wróć-szift-wklej-opcje-połącz :-D :-D :twisted:

#150379  autor: mariusz.f
 05 lut 2007, 21:30
piotrz pisze:..."rejestrze" Opcje-użyj numeru- klawisz szift długo- kopiuj-wróć-szift-wklej-opcje-połącz :-D :-D :twisted:
?? Ja nie mam takiej możliwości w "opcjach"

#150443  autor: piwosz
 05 lut 2007, 23:29
piotrz pisze:ale można w "rejestrze" Opcje-użyj numeru- klawisz szift długo- kopiuj-wróć-szift-wklej-opcje-połącz :-D :-D :twisted:
jeju, po co tak sobie zycie komplikowac?? ja jak stwierdze ze mam w tle rejestr to poprostu wciskam C i potwierdzam jego zamkniecie, tyle... a to zawsze zostaje jak po sygnale od kogos oddzwaniasz, nie mam pojecia czy i w jakim stopniu to sie odbija na baterii, moim zdaniem niezauwazalnie:)