Od kilku dni jestem posiadaczką Nokii Lumii 635 i jestem zdziwiona jak małą mam pojemność w skrzynce odbiorczej.Na liście smsów mam 7 sób,z którymi regularnie piszę,dziś napisałam do 8mej osoby i automatycznie 7ma osoba z listy została skasowana,w tym wszystkie smsy od tej osoby i znów mam tylko 7 osób w skrzynce odbiorczej.Nie mogę mieć na liście większej liczby osób? O co chodzi,w starym Samsungu Galaxy Pocket miałam 22 osoby w skrzynce odbiorczej,z którymi regularnie pisałam smsy i nic sie nie kasowało,a tu nie mogę mieć więcej niż 7 osób? Czy ktoś ma podobny problem?
[ Dodano: 2014-08-29, 18:30 ]
Dodam,że obecnie smsy zajmują 63 mb tylko.
[ Dodano: 2014-08-29, 19:01 ]
Czy to może nie tyle chodzi o pojemność co o czas przechowywania smsów,że do końca nie wiadomo ile czasu smsy są w skrzynce? To straszna lipa.Chyba będę musiała się pozbyć tego telefonu jak najszybciej,bo nie mogę nawet sobie zapisać smsa z ważnymi danymi,bo mi co chwilę będzie czyścić skrzynkę?
[ Dodano: 2014-08-29, 20:13 ]
Już sama doszłam o co chodzi.Trzeba założyć konto microsoft w telefonie,po czym smsy archiwizują się( ja mam opcję z całego roku) w outlooku przypisanym do kazdego kontaktu.
[ Dodano: 2014-08-29, 18:30 ]
Dodam,że obecnie smsy zajmują 63 mb tylko.
[ Dodano: 2014-08-29, 19:01 ]
Czy to może nie tyle chodzi o pojemność co o czas przechowywania smsów,że do końca nie wiadomo ile czasu smsy są w skrzynce? To straszna lipa.Chyba będę musiała się pozbyć tego telefonu jak najszybciej,bo nie mogę nawet sobie zapisać smsa z ważnymi danymi,bo mi co chwilę będzie czyścić skrzynkę?

[ Dodano: 2014-08-29, 20:13 ]
Już sama doszłam o co chodzi.Trzeba założyć konto microsoft w telefonie,po czym smsy archiwizują się( ja mam opcję z całego roku) w outlooku przypisanym do kazdego kontaktu.