• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #743599  autor: izet
 25 sie 2014, 22:56
Jak w temacie którą opłaca się bardziej wybrać i gdzie kupić żeby wszystko było ok.
W sklepach cena jest około 1250-1300, a na allegro od 900+. Byłem w kilku sklepach np. saturn, ale tam już nie mają i nie będą mieć poza tym cena to właśnie 1250 z tym że wiedziałem, że tam bede miał wszystko ok, a z allegro ciężko mi coś wybrać chociaz ceny sporo niższe.

Z góry dzięki za pomoc.

#743639  autor: KA
 26 sie 2014, 06:44
Na allegro trzeba umieć kupić. Większość jest bez realnej gwarancji nawet jeśli piszą, że gwarancja jest. Wrzuć linki jakby co, to zobaczymy.

#744208  autor: izet
 27 sie 2014, 22:29
Niestety nie miałem wcześniej nic napisać. Wracając do tematu czy takie coś jest warte uwagi?

http://www.oleole.pl/telefony-komorkowe ... ialy.bhtml

Nie znam tego sklepu zbyt dobrze no i ciekawi mnie taka duża różnica w cenie między białym, a szarym i czarnym.

#745070  autor: wrotek_poz
 31 sie 2014, 14:21
Kolor ma znaczenie w sklepach - rzadziej dany kolor się sprzedaje = niższa cena. Sklep który podałeś znam, towar dostarczają zgodny z opisem.

#745082  autor: Xavi
 31 sie 2014, 14:43
izet pisze:Nie znam tego sklepu zbyt dobrze no i ciekawi mnie taka duża różnica w cenie między białym, a szarym i czarnym.
Sklep jak najbardziej godny zaufania to rtveuroagd pod innym szyldem, mozna spokojnie kupować!
P.S. Jeśli chcesz to mam do sprzedania Lumie 925 za 800 zł razem z wysyłką kurierem oraz etui ochronnym gratis! kupiona w Media markt na początku czerwca br. stan idealny, żadnych śladów używania. co ważne normalna polska dystrybucja, bez ingerencji operatora z paragonem zakupu.