Xy pisze: czas czuwania
Spróbuję ją ze dwa dni poużywać, ale to może nie być proste, bo używam dwóch numerów, mam mały nadmiar sprzętu, a zajechać ma jeszcze jeden. Mój pasek nie utrzyma mi spodni z MyPhonem i Lumią jednocześnie

.
Ale widać, że szału nie ma. Wczoraj koło 17 miałem jakieś 80%. 40 minut muzyki, dwa krótkie połączenia i z 20 minut Internetu, teraz mam 30%.
znawca pisze:Obawiam się jakości dźwięku.
Słusznie. Ale ogółem, przy lepszych słuchawkach mniej wymagającą osobę zadowoli. Niby wszystko jest ok, głośność przyzwoita, ale jest metalicznie i płasko. Nawet jak bas się ręcznie podbije equalizerem, to i tak jest dziwnie płasko.
Xy pisze:czy w nocy da się bardzo przyciemnić ekran
Co ja się naklikałem żeby znaleźć regulację jasności. Ogółem można zdać się na automat, albo wybrać jeden z trzech poziomów jasności (kosmos), ale dla mnie było za ciemno. Ekran ma świecić i trzymam się maksymalnego poziomu. Jest też regulacja nasycenia kolorów.
znawca pisze:szybkość działania
Odtwarzacz Nokii nie raz uruchamia się dłużej niż ten z MyPhone'a, gdzie na Lumii piosenek mam kilkanaście, tam koło setki + zapchaną maksymalnie kartę pamięci. Ogółem, przy włączaniu aplikacji myśli zdecydowanie dłużej niż się spodziewałem.
znawca pisze:elegancki wygląd
Mówisz o tym dziwnym czymś z tyłu, co ugina się pod najmniejszym naciskiem? Oprócz tego aparat wystający z obudowy, umieszczony prawie, że na środku telefonu i przy każdej rozmowie ląduje pod palcem.
Ale poza tym faktycznie jest ok.
Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym