• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #662642  autor: Ariados
 18 wrz 2013, 18:30
Witam,

Czy są tu jacyś użytkownicy Windows Phone'a, którzy korzystają z YT?

Mam Lumię 820 i oficjalna aplikacja Microsoftu nie działa. Oczywiście, wiem, że to wina przeklętego Google, ale to dość kłopotliwe, bo Microsoft ma to w dupie. Przecież mógłby wydać kolejną apkę.

Przez kilka dni używałem aplikacji Youtube HD, ale przestała działać. Nie są widoczne te - nie wiem jak to określić - przyciski? do obsługi wideo, więc nie można odtworzyć żadnego wideo (zawsze na miniaturce był ten przycisk Play, a teraz go nie ma).
Próbowałem odinstalować papkę i zainstalnąć ponownie, ale nie pomogło :(
Apka była fajna, bo odtwarzała także te filmy, które przez przeglądarkę nie mogłem otwarzać.
A teraz trzeba sie bawić przez tą przeglondarkę.

Czy wam też ta akpa nie działa? A może to tylko mój problem?
Mam Nokię Amber Gold Update.

#662656  autor: user_delete34
 18 wrz 2013, 19:14
Ariados, a ona ma jakąś specjalną funkcjonalność? Bo ja z YouTube korzystałem tylko przez przeglądarkę i znalazłem tam wszystko, co potrzebne, a odtwarzał mi się KAŻDY film.

#662659  autor: Ariados
 18 wrz 2013, 19:31
Markadiusz,
Między innymi, możliwość pobierania plików i odtworzenia go w późniejszym czasie.
Możliwość wyboru jakości odtwarzanego materiału

Ogółem aplikacja bardzo fajna, tylko, że mi nie działa (prawidłowo) i nie wiem, czy tylko mi, czy każdemu :(
Po za yum, wygodniejsze ot było niż przez przeglądarkę, gddzie nie można wybrać jakości.

#662720  autor: galtom
 19 wrz 2013, 07:15
Ms nie ma tego w dupie - juz dwie aplikacje przygotowali I obie Google zablokowalo. Tak wiec pretensje nie w ta strone. Poki "Do no evil" Google sie nie opameta oficjalna aplikacja dzialac nie bedzie. Wsztstko wskazuje na to, ze Google robi wszystko by zobrzydzic ludziom WP a Android stal sie jedynym slusznym systemem.

Pozdrawiam,
Galtom

#662777  autor: Ariados
 19 wrz 2013, 13:01
Dwie aplikacje? W ciągu roku? No wybacz...

Tak czy siak, czy KTOKOLWIEK korzystał z aplikacji Youtube HD i czy KTOKOLWIEK może mi powiedzieć, czy ta aplikacja mu działa?

#662783  autor: galtom
 19 wrz 2013, 13:11
Ms zrobil ze 2 -3 miesiace temu eplna aplikacje dla YT. Przez 2 - 3 dni dzialal swietnie. Google ja zablokowalo, bo nie wyswietlala reklam, pozwala na sciaginie vide (cos tam jeszcze)... Ms wprowadzil poprawki i troche ja pozmienial... pomimo to Google do dzis ja blokuje.

YT HD sciagnalem przed chwila - dziala.

Pozdrawiam,
Galtom