Witam,
Czy są tu jacyś użytkownicy Windows Phone'a, którzy korzystają z YT?
Mam Lumię 820 i oficjalna aplikacja Microsoftu nie działa. Oczywiście, wiem, że to wina przeklętego Google, ale to dość kłopotliwe, bo Microsoft ma to w dupie. Przecież mógłby wydać kolejną apkę.
Przez kilka dni używałem aplikacji Youtube HD, ale przestała działać. Nie są widoczne te - nie wiem jak to określić - przyciski? do obsługi wideo, więc nie można odtworzyć żadnego wideo (zawsze na miniaturce był ten przycisk Play, a teraz go nie ma).
Próbowałem odinstalować papkę i zainstalnąć ponownie, ale nie pomogło
Apka była fajna, bo odtwarzała także te filmy, które przez przeglądarkę nie mogłem otwarzać.
A teraz trzeba sie bawić przez tą przeglondarkę.
Czy wam też ta akpa nie działa? A może to tylko mój problem?
Mam Nokię Amber Gold Update.
Czy są tu jacyś użytkownicy Windows Phone'a, którzy korzystają z YT?
Mam Lumię 820 i oficjalna aplikacja Microsoftu nie działa. Oczywiście, wiem, że to wina przeklętego Google, ale to dość kłopotliwe, bo Microsoft ma to w dupie. Przecież mógłby wydać kolejną apkę.
Przez kilka dni używałem aplikacji Youtube HD, ale przestała działać. Nie są widoczne te - nie wiem jak to określić - przyciski? do obsługi wideo, więc nie można odtworzyć żadnego wideo (zawsze na miniaturce był ten przycisk Play, a teraz go nie ma).
Próbowałem odinstalować papkę i zainstalnąć ponownie, ale nie pomogło

Apka była fajna, bo odtwarzała także te filmy, które przez przeglądarkę nie mogłem otwarzać.
A teraz trzeba sie bawić przez tą przeglondarkę.
Czy wam też ta akpa nie działa? A może to tylko mój problem?
Mam Nokię Amber Gold Update.