• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #635683  autor: emer89
 27 maja 2013, 19:13
cześć,

potrzebuję nawigacji po Polsce /Europie też by było fajnie ale nie jest to wymóg/ (może być płatna oczywiście w granicach rozsądku) do HTC 8s.

są dwie rzeczy na których mi zależy:
- chcę aby aplikacja działała offline (tj prowadzenie z punktu A do B za pomocą sygnału GPS bez włączonej transmisji danych :!: ) - tj nie chce marnować sobie Internetu jak mam GPS w telefonie, info o korkach mi nie jest potrzebne.
- no żeby mapy były jak najaktualniejsze (jeżdżę po Wrocławiu)

super by było gdyby nie zajmowała dużo miejsca na telefonie bo ja wiadomo w HTC 8s jest go mało:/
mam te najnowsze mamy Polski ściągnięte i tam prowadzi z A do B ale bez głosu i nie ma typowej nawigacji.

jaką polecicie? dajcie znać.

#635756  autor: user_delete34
 28 maja 2013, 08:29
emer89 pisze:chcę aby aplikacja działała offline
Nie ma. Dziękuję, dobranoc. ;)

Nie ma. Jedyne co jest, to Navigon (strasznie drogi, raczej nie pójdzie na 8S i nie wiem, czy ma opcję offline) i NaviExpert (wszystko OK, tylko płatny i online). Chyba, że uznajesz jeszcze yanosika, który także działa online i jest raczej podróbką nawigacji...
Dopóki (jeśli w ogóle) Nokia nie udostępni faktycznie swojej nawigacji dla wszystkich WPkowców, jesteśmy głęboko w d.

#635763  autor: user_delete27
 28 maja 2013, 09:37
Na wp 7.X dawalo rade htc locations. Szkoda ze producent nie udoskonalil tego i nie dodal do wp 8. :evil: