• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #627615  autor: darek638
 17 kwie 2013, 19:25
Miał ktos może ten telefon i mógłby podzielić się wrażeniami? Mam okazje za 100 w dobrym stanie. Ma byc jako dodatkowy telefon. Warto?

#631025  autor: Jorga
 04 maja 2013, 19:09
Od razu mówię, że nie mam tu zamiaru bawić się w archeologa. Może jeszcze skorzysta z mojej opinii.

Miałem ten telefon jakieś 2 lata temu powiem szczerze, że ekran to jest jakaś porażka. Bardzo często musiałem go kalibrować, pisanie smsów stawało się bardzo uciążliwe. Bardzo często się zwieszał, a jeszcze częściej gubił zasięg. Szczerze odradzam kupna tego telefonu. Wolałbym już kupić Nokię 3310, niż to zwieszające się "coś".

Pozdrawiam,
Bartłomiej P.

#654723  autor: pawelsem
 14 sie 2013, 10:02
Potwierdzam opinię wyżej. Korzystałem do niedawna z Omni. Wymieniałem dotyk na niby lepszy, ale niewiele to poprawiło. Ja co prawda problemów z zasięgiem nie miałem, po zmianie romu przestało działać wifi. I jeszcze jedna ważna rzecz - bez oryginalnych słuchawek (które ciężko znaleźć jeśli nie masz w zestawie) nie działa radio FM.
Pytanie czy za tą cenę można znaleźć coś lepszego :?: ? Wątpię...

PS. Jeśli masz korzystać z niego jako dodatkowy telefon do rozmów to ok. Ale po co, skoro za tą cenę można kupić poręczniejszy telefon, którego nie będziesz musiał ładować codziennie. Na przyzwoite korzystanie z internetu czy jakichś multimediów lepiej nie liczyć.

Reklamy świetlne Łódź