W piątek wykupiłem pakiet 500 MB. Jakie było moje zdziwienie, gdy dziś zobaczyłem, że z pakietu pozostało 238 MB... Włączone mam to samo, co zwykle: transmisja danych aktywna; lokalizacja, widżet pogody od HTC, sprawdzanie maila co godzinę (nie widzę żadnych pobranych załączników a tych i tak było tylko 5 MB), autowysyłanie zdjęć na SkyDrive, wygaszacz bing i sprawdzanie aktualizacji bez pobierania, więcej sobie nie przypominam. Nie siedziałem w sieci, nie zrobiłem żadnego zdjęcia - a te i tak mam zsynchronizowane między kartą pamięci a SkyDrive.
Co mogło pochłonąć połowę pakietu? Dodam, że zasięg mam i transmisja nie powinna być przerywana, a podobno WP utrzymuje stale transmisję (w co jednak wątpię po tym, jak nawet wcześniej dane mi znikały z pakietu - aż 15 MB dziennie! w tym żadnego załącznika).
Co mogło pochłonąć połowę pakietu? Dodam, że zasięg mam i transmisja nie powinna być przerywana, a podobno WP utrzymuje stale transmisję (w co jednak wątpię po tym, jak nawet wcześniej dane mi znikały z pakietu - aż 15 MB dziennie! w tym żadnego załącznika).