Witam!
jestem nowy więc od razu przepraszam za błędy.
mam htc hd mini ponad rok i jestem bardzo zadowolony .
tydzien temu pojechalem oglądać samochód w celu kupna htc uzywalem jako navi wszystko ok dzialalo .
po dojechaniu na miejsce dzwonilem do znajomego - mechanika po 10 minutowej rozmowie rozłączylem sie zablokowałem telefon i włożyłem do kieszeni . za poł godziny chcialem napisac sms wyciągam telefon a on jest wyłączony .
próbuje włączyć i nic , pomyslalem pewnie bateria padła.
podłączyłem do ładowarki a tu zero reakcji . nie swieci dioda koło głośnika .
po parokrotnym wyciagnięciu i włożeniu bateri raz na 10 prób telefon odpala pojawia sie napis htc na białym tle i się wylącza.
pomyslalem bateria . zamówilem włożylem dzis rano i to samo
nie reaguje na ładowarkę jak się uruchomi raz na iles prób to albo sie zawiesi od razu z napisem htc albo sie od razu wyłączy .
da się to naprawić ? jak tak to w jaki sposób?
jestem nowy więc od razu przepraszam za błędy.
mam htc hd mini ponad rok i jestem bardzo zadowolony .
tydzien temu pojechalem oglądać samochód w celu kupna htc uzywalem jako navi wszystko ok dzialalo .
po dojechaniu na miejsce dzwonilem do znajomego - mechanika po 10 minutowej rozmowie rozłączylem sie zablokowałem telefon i włożyłem do kieszeni . za poł godziny chcialem napisac sms wyciągam telefon a on jest wyłączony .
próbuje włączyć i nic , pomyslalem pewnie bateria padła.
podłączyłem do ładowarki a tu zero reakcji . nie swieci dioda koło głośnika .
po parokrotnym wyciagnięciu i włożeniu bateri raz na 10 prób telefon odpala pojawia sie napis htc na białym tle i się wylącza.
pomyslalem bateria . zamówilem włożylem dzis rano i to samo

nie reaguje na ładowarkę jak się uruchomi raz na iles prób to albo sie zawiesi od razu z napisem htc albo sie od razu wyłączy .
da się to naprawić ? jak tak to w jaki sposób?
Ostatnio zmieniony 08 sty 2013, 22:22 przez vodek1991, łącznie zmieniany 1 raz.