Witam. powiedzcie mi co sie moze dziac z ekranikiem od omni i900. Jak chce kliknac na jakis program on wylapuje kilka dalej dotyk. Znalazlem gdzies na forum ze podobno jakis program jest do sprawdzania testu lcd i zwie sie jak w temacie ale ja szukalem go w swojej omni i nie znalazlem , czyzby on zostal usuniety dodam ze mam taka wersje i900SAID2/BARR2 23017 I900XBIC1. Czy ew jak mozna przywrocic ten program. Poniewaz nie wiem czy to kwestia kalibracji czy wymiany dotyku, ale nie dowiem sie dopoki nie przeprowadze testu ekraniku a nie majac tego porgramu nie jestem w stanie okreslic co jest zle z tym dotykiem. Bardzo Was prosze o pomoc
ew jak przywrocic oryginalne ustawienia softu poniewaz sciaglem z samsunga strony jakis program samsung kies i udalo mi sie poalzcyc omnie z pc i pisze mi informacje ze nie mozna dokonac aktualizacji systemu bardzo prosze was o pomoc
ew jak przywrocic oryginalne ustawienia softu poniewaz sciaglem z samsunga strony jakis program samsung kies i udalo mi sie poalzcyc omnie z pc i pisze mi informacje ze nie mozna dokonac aktualizacji systemu bardzo prosze was o pomoc
Ostatnio zmieniony 09 paź 2011, 15:10 przez criss20ster, łącznie zmieniany 1 raz.