Użytkownik
mariusz9a
Według mnie sam sobie nie poradzisz bez utraty gwarancji, ponieważ pewnie coś jest skopane w radioROM'ie. Wiadomo, że możesz sam się z tym bawić i w razie czego przywrócić wszystko oryginalne, ale to już jak woliszCzy ktoś wie co może być przyczyną blokowania się transmisji danych? Da się to w ogóle jakoś naprawić samemu?
Tego się właśnie obawiałem.vinc pisze:Wobec tego według mnie pozostaje niestety serwis
Wgrywałeś sammariusz9a pisze:Wgrałem nowy ROM (najnowszy z Plusa) i problem występuje nadal. Poza tym żałuję bo w tamtym starym lepiej się SMSy pisało
Tak. W końcu to żaden problem. Poczytałem trochę i podobno serwis się nie czepia jak ktoś zmieni ROM, byleby nie wgrać do telefonu z Plusa ROMu np z Orange.vinc pisze:Wgrywałeś sam ?
Dokładnie ten. Od razu powiem że z SMSami sobie poradziłem i zmieniłem tak jak było dawniejvinc pisze:Najnowszy, czyli ten ROM CXHL2?
Raczej nie, ponieważ na innych telefonach wszystko działa ok. Chyba że winny jest ROM z Plusa, chociaż wątpię bo wcześniej wszystko działało jak się należy.vinc pisze:Być może jakiś błąd w ze strony Plusa.
Niestetyvinc pisze:Wobec tego pozostaje tylko serwis...