• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #228122  autor: Drzazga
 19 paź 2007, 11:43
HTC sprzedaje coraz więcej w Polsce, szczególnie modelu Touch, który jest dostępny w większości dużych sieci sprzedaży. Proszę o opinie

http://www.foto-tel.pl/

#255687  autor: lio
 11 mar 2008, 21:21
Mam Qtec`a a bylem nastawiony na kupno HTC i powiem, jestem bardzo zadowolony, cena rewelacja jakosc produktu rowniez, mam starszy model qtek 9090 ale ma to co chce Wifi/aparat/tel/bluetooth/wm6 nic wiecej nie potrzeba, acha GPS mam z uchwytu samochodowego wiec jest wszystko

#255692  autor: wtd
 11 mar 2008, 21:33
Qtek to marka pod któą HTC operowało kiedyś, podobnie jak MDA/SPV i inne tego typu wynalazki. Sprzedaż mówi sama za siebie, jakby nie była dobra to by nie miała ponad 50% rynku WM pro i ~30% (albo 40, nie pamiętam) WM standard. Osobiście bawiłem się przez krótką chwilę prawie każdym modelem z najnowszej gamy i muszę powiedzieć że praktycznie każdy sprawił na mnie dobre wrażenie. Zastrzeżenia mam tylko dwa: 1. Nie wierzę żę koszty produkcji smartphone'a na WM są tak diametralnie wyższe niż na symbianie, więc mogliby trochę zjechać z cenami drugi minus to pewne braki w ofercie modelowej. Jak chcesz mieć WM pro to jest sporo do wyboru, ale jak chcesz mieć klawiaturę qwerty to w zasadzie z nowszych modeli zostaje tylko TyTn II który jest drogi i duży, więć stwierdzasz że dobrze jakby chociaż miał numeryczną, w tym wypadku jest co prawda Touch Dual, ale nie wiedzieć czemu w stosunku do wyjściowego modelu oprócz tego żę zmniejszyli ekran o 0,2" (można to tłumaczyć koniecznością wepchnięcia slidera gdzieś) to usunęli WIFI. Jak dla mnie to idealny byłby model Touch Dual z wifi bądź coś w stylu samsunga F490 tylko z WM (chodzi mi o wymiary i qwerty), ale niestety nic takiego nie ma w ofercie. Albo Touch bez klawy, albo Touch Dual bez wifi, albo TyTn II który ma wszystko ale jest kosmicznie drogi i przeogromny.

#257182  autor: vonski
 20 mar 2008, 08:51
TyTN II nie jest wcale przeogromny. Wielkościowo jest minimalnie większy od np. Nokii 6680, tyle że waży... oj waży... :) 190g z baterią :P