• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #152631  autor: DJ'SB
 12 lut 2007, 17:02
Witam, mam taki problem, chciałem udostępnić internet z komputera przez bluetooth do spv m3000 ale wcale nie chce sie zsynchronizować, przez kabel robi to od razu i od razu jest pieknie internet. bluetooth to bluesoleil, niby w tym programie sie laczy port a itd, sa 3 okienka podświetlone, a w activesync nic. czasem wyskoczy tylko ze nie moze zsynchronizowac bo urzadzenie nie jest pda. co mam zrobic?

[ Dodano: 2007-02-12, 20:21 ]
ok juz dziala

#168206  autor: logrox
 30 mar 2007, 14:44
Mam ten sam problem ale stalo sie to po tym jak oddalem go do servisu, potym jak nie działał przycisk odbierania rozmowy.
Wgrali mi nowego wina (nowszom wersje) i od tego momentu nic 5% obsługi bluetooth. jets tylko dialup.

Włąśnie ide do servisu dowiedzieć sie co jest grane. dam znac ja wruce tymczasem nareczka.

#174151  autor: skrzypekps
 15 kwie 2007, 09:54
Panowie zamieżam kupić SPV napiszcie ogólnie jak to sie sprawuje czy warto ??

#174483  autor: logrox
 16 kwie 2007, 13:53
Witam.
Ja jestem zadowolony.
Gry chodzą świetnie "Tomb Raider", "Fifa 2002", ja kupisz sobie karet mini sd to i po zainstalowaniu GSPlayer jest to świetny odtwarzacz mp3, jako odtwarzacz mp4 nadaje sie również po zainstalowaniu PocketTY. Jako latarkę można w nim użyć lampy błyskowej która i tak tylko jako latarka się nadaje. Fotki wychodzą dobre tylko podczas dobrego oświetlenia. filmy robione kamerką też są dobre jak jest dobre oświetlenie. Przeglądarkę IE zamieniłem na Operę. Karta Wi-Fi świetna sprawa jak ma sie w domu np router Wi-Fi wtedy instalujesz Skype i słuchaweczki na uszy i jest "GITES". Bluetooth i irda też sie przydają. OSOBIśCIE POLECAM śWIETNY POKECIK.