Byłem w salonie plusa dzisiaj i dali mi się pobawić Omnią

Włączyłem telefon - jakiś test wyświetlacza. Napisane jest żeby mocno nacisnąć palcem na wskazany punkt +. Po zrobieniu tego włącza sie normalnie. Dobrze działa dotykowy wyświetlacz jak dla mnie - nigdy wcześniej nie używałem telefonu z touch screenem - może są lepsze - nie wiem, dla mnie ok. Od razu gadka Pani z Plusa jaki to on nie jest zajebisty i że jest o niebo lepszy od iPhone'a od Orange i Ery. Na kursie im tak mówili

. Pierwsze wrażenia? Pozytywne nie jest duży mocno, nie jest ciężki i jest ładny - w sam raz

. Funkcje... Aparat włączyłem - fajny

Hmmm WiFi nic nie znalazło - jakiegoś liveboxa ale zabezpieczony. Rysika nie używałem nie było potrzeby - palcem wszystko spokojnie dawało radę zrobić - ciężko(może to za mocno powiedziane)troszkę się ikony przenosiło z tego paska z boku (jakoś on się tam nazywa nie wiem jak), ale wydaje mi się, że gdy się zerwie folie z wyświetlacza powinno być lepiej. Ogólne wrażenia pozytywne - już zbieram pieniądze na kupno

Polecam skoczyć do Plusa, obejrzeć i brać (nie koniecznie w Plusie). Ja np zamówię sobie chyba ze strony Samsunga. Wersja 16gb kosztuje 1799zł. Takie same ceny jak na allegro czy ceneo, a wydaje mi się to pewniejsza opcja

. A w Plusie przy abo 70,75 nie pamiętam, kosztuje 600zł + PlusFon za 1zł. Minut nie wiem ile co i jak nie pytałem bo mnie to nie interesowało

. Jak by miał ktoś jakieś pytania to służę pomocą w miarę możliwości.
Pozdrawiam