didek pisze:Ale do rzeczy, owszem każdemu się zdarza, to powiedz mi dla czego ludzie wymagają aby Apple wpadek nie miało?
Dlaczego? No przecież jaka to marka, telefon kosztuje 2k bez pewnych (jak dla mnie podstawowych) funkcji. Dla mnie to nieporozumienie. A taka Omnia kosztuje już nawet 1.5k, bez takich (poważnych jak dla mnie) braków.
A może i fajnie, że Apple stworzyło przełomowy telefon, który pojawił się na PL rynku... Tylko co z tego, że ma super interfejs, wielki, piękny i dotykowy ekran, skoro i tak SMSa nie wykasuję osobno, raportów dostarczenia nie otrzymam, MMSa nie wyślę (fakt, nie korzystam z tego codziennie, ale zawsze można się podzielić z kimś jakimś zdjęciem).
Co z tego, że obsługuje E-maila, skoro jak ja chcę wysłać zdjęcie na telefon, który nie ma skonfigurowanego klienta, albo w ogóle nie posiada e-maila? MMSa też można wysłać na E-maila, chyba nawet z każdego telefonu.
Może to nie wady, ale telefon jest bardzo ubogi w podstawowe funkcje. Poza tym płacę- wymagam.
Nie wspominając o problemach z 3G.
Szczerze, dziękuję teraz za iPhone, stawiam na Omnie. Nie dość, że tańsza jest, to jeszcze nie posiada takiego braku w dziale podstawowych funkcji.
A więc szukanie dziury w Omnie jest totalną głupotą, szczególnie w porównaniu do iPhone.
Znając Samsunga, jakiekolwiek niedociągnięcia (co się stosunkowo rzadko zdarza) będą bardzo szybko poprawione. W iP 3G raczej MMSów już nie będzie, ale szczerze to oni (Apple) jest do wszystkiego zdolne
Poza tym, te tematy o iPhone mogą ciągnąć się w nieskończoność, chyba dalej nie ma co dyskutować.
Trzeba jeszcze poczekać na jakąś odpowiedź na Omnię i iP od LG

Ci z kolei na pewno też coś szykują ;]