• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #724900  autor: lluukk
 13 cze 2014, 10:54
nie mogę ściągnąć tych "większych" przez Internet (mam masę GB - więc to nie problem limitu danych) dlaczego musi być wi-fi ?

lluukk

#724904  autor: dwaeuro
 13 cze 2014, 11:06
Zabezpieczenie systemu Windows. Podobnie było/jest z bardzo ciężkimi aplikacjami.

Nowa Huta Wolne Miasto!

#724920  autor: lluukk
 13 cze 2014, 12:31
dwaeuro pisze:Zabezpieczenie systemu Windows. Podobnie było/jest z bardzo ciężkimi aplikacjami.
czyli rozumiem, że nie da się ominąć :( muszę latać i szukać wi-fi choć mam 1000 GB - super ;)

lluukk

#724924  autor: dwaeuro
 13 cze 2014, 12:37
Do pobrania aplikacji większych niż 50 MB będziesz potrzebować połączenia Wi-Fi, takie sobie ograniczenie zrobili.
Jest to spowodowane tym, aby nieobeznani użytkownicy nie narobili sobie rachunków na wielkie kwoty - tak jakby nie mogli ściągnąć kilkadziesiąt mniejszych :lol:
Wkurzające ograniczenie, którego chyba nie da się obejść.

Nowa Huta Wolne Miasto!

#725334  autor: Xavi
 15 cze 2014, 12:12
lluukk pisze:czyli rozumiem, że nie da się ominąć :( muszę latać i szukać wi-fi choć mam 1000 GB - super
też mnie to wkurzało, niby rozumiem sens aby ktoś sobie nie nabił rachunku ale z drugiej strony mając duży pakiet danych biegam po centrum handlowym szukając otwartej sieci wifi i stoję jak baran pół godziny pobierając aktualizację. :evil:

Jednak aktualnie zmieniłem kompa i co się z z tym wiąże również system i problem rozwiązany.
Pobrałem sobie ten programik i aktualizację pobieram sobie bez problemu w domciu. Działa super Lumia łączy się od razu przez wifi z laptopa. Polecam . przetestuj a jak będzie ok to "pomógł" chętnie przygarnę.