Hej!
Jak zapewne wiecie moja Lumia ma duuuży problem z zasięgiem. A wiecie bo katuję i meczę was tym od dawna

Od pewnego czasu sytuacja wygląda tak, że dwa, trzy razy dziennie telefon muszę restartować aby złapał sieć gdyż wyszukiwanie nic nie daje.
Ale do rzeczy: Czy takie zachowanie urządzenia jest podstawą do reklamacji i ewentualnej naprawy gwarancyjnej? Co serwis może ewentualnie zrobić? Mam zaktualizowane oprogramowanie (GDR2 i GDR3) plus aktualizacja programów typu "sieć+", "info + dodatki" i inne tego typu. Co w serwisie mogą zrobić z tym fantem? Wgranie od nowa oprogramowania coś da? Czy raczej oleją sprawę?
Najlepiej byłoby sprzedać Nokię i kupić coś innego ale primo nie mam pieniędzy na takie faneberie, a secundo nie mam czasu na zabawy w sprzedaż i kupno kolejnego telefonu. Tertio to bądź co bądź w pewnym sensie jestem zadowolony z Lumii (bo nie dostaje zadyszki jak Androidy) i może jakoś wytrzymam do końca umowy. Tegoż chciałbym aby była sprawna w 100%.
Zanieść do Nokia Care czy do salonu T-Mobile? Sorry ale oddawałem telefon tylko raz bardzo dawno temu i nie wiem co i jak jest teraz

Dalej częstą praktyką jest adnotacja "kontakt z cieczą"?
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71