Widać WP nie taki inteligentny jak o nim mówią... powiedziałbym nawet, że głupi jak but
Otóż przy pierwszej konfiguracji telefonu dodałem swoje konto Microsoft. Zostało ono założone z adresu Gmail, ale system jakimś cudem rozpoznał je jako Hotmail i teraz cholerstwo nie chce mi się synchronizować...
Chciałem je usunąć i dodać ponownie, ale w ustawieniach systemu nigdzie nie widzę opcji konfiguracji konta Microsoft... jest tylko opcja "synchronizuj" a brak opcji "usuń" bo to konto główne zdefiniowane przy pierwszym uruchomieniu.
Ręcznie dodałem swoje drugie konto Gmail (już jako "Google") i wszystko jest poprawnie. Problem pojawia się tylko przy koncie M$ bo ono się dodaje podczas pierwszej konfiguracji i tu system nieudolnie próbuje je rozpoznać automatycznie.
Co mam zrobić z tym fantem? Jak zmusić Windowsa, żeby poprawnie rozpoznał konto?
Na razie osobno mam tego emaila, a "główne" konto leży odłogiem. Czy przez to będę miał problemy z kopią zapasową? (dodam, że np: na konto Nokia przez ten adres zalogowałem się normalnie).