• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #677265  autor: Baddream
 24 lis 2013, 11:39
Zakupiłem L520, jednak okazało się że nie ma na ekranie folii ochronnej. Wolałbym takową mieć więc mam zamiar dokonać zakupu przez allegro (w sklepach stacjonarnych cena folii zaczyna się od 15zł). Znalazłem taką aukcję: http://allegro.pl/etui-futeral-nokia-lu ... 16574.html
Czy taka folia będzie odpowiednia? Tzn nic nie zrobi się z ekranem, nie spadnie znacząca czułośc czy cokolwiek innego?
Przy okazji miałbym etui które aż tak nie jest mi potrzebne, jednak - czy ono będzie dobre czy nie nadaje się do niczego?

#677820  autor: Karel93
 26 lis 2013, 19:17
Folia powinna być ok, tylko ciekawi mnie gdzie sprzedają telefony bez folii? Chyba że kupiłeś używany, bo normalnie to niemożliwe, żeby nie było folii ochronnej.

#678011  autor: mARTi2613
 27 lis 2013, 14:19
Jak już kupisz to powiedz jak wygląda to etui i czy to plastik cz miękka guma, czy śliska czy matowa.

#679604  autor: Baddream
 03 gru 2013, 15:07
Etui jest z gumy. Nie jest to typowy silikon który można dowolnie wyginać, ale tak jakby trochę utwardzona guma. Całość jest śliska, na dole z tyłu i po bokach ma coś na wzór antypoślizgowych wypustek. Kształtem pasuje bardzo dobrze do telefonu, jedynie przyciski zmiany głośności wciska się zauważalnie ciężej, jednak za bardzo to nie przeszkadza.
Jak za taką cenę jak dla mnie zakup bardzo udany.