• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #581108  autor: galtom
 09 wrz 2012, 18:17
Jesli ktos z Was sie zastanawia nad wyborem (wzglednie) nie drogiego, nowego, smartfona to musze powiedziec, ze nad 710 moze sie spokojnie zastanowic.
Jesli dodatkowo faktycznie korzystace z uslug MS (Windows Live/Hotmail, SkyDrive, itd) tym bardziej!
Kupilem wczoreaj i po przesiadce z leciwego iPhone 3G (prawie) pelnia szczescia i zadowolenia. Do pelni brakuje jeszcze mozliwosci rzucenia iPada w kat i zastopenia go jakas hybryda (ultrabook/tablet) z W8 Pro na pokladzie.

Chyba, ze lubicie wiecznie grzebac i "ulepszac" rzeczyw swoim smartofnie (bo tak korzystacie) to faktycznie moze cos z Andkiem. Lumia i WP po prostu dziala od razu.

Nie zaluje wydanej kasy i powazenie rozwaze przesiadke na L920 (stad na razie zakup na probe pierwszego telefonu z WP na pokladzie).
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2012, 17:12 przez galtom, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam,
Galtom

#581117  autor: UndiscloseD
 09 wrz 2012, 19:16
galtom,
Ja w przyszlosci zamierzam kupic sobie nowego smartfona. I wlasnie WP mnie co raz bardziej przekonuje do siebie. Lumia 710 to rzeczywiscie bardzo ciekawy, a przede wszystkim tani telefon. Troche odrzuca brak akrualizacji do WP8. Mysle jednak, ze Nokia wypusci cos podobnego tylko z najnowszym systemem. Jesli tak to prawie na pewno kupie taki smartfon, bo nie naleze do uzytkownikow ktorzy grzebia w sofcie, a przerobki nie sa moim zyciowym powolaniem. Znam tez wady WP jednak mysle, ze nie sa one dla mnie tak straszne, zeby odrzucic WP. Poza tym nie bedzie juz flasha w Androidzie wiec nic mnie przy nim nie trzyma.

#581127  autor: Forest150
 09 wrz 2012, 20:38
Ja miałem styczność z WP i jestem mile zaskoczony według mnie jest lepszy od androida ale to zależy od gustów i potrzeb systemowych :)

Jeśli Ci pomogłem, kliknij "pomógł"

#581940  autor: galtom
 13 wrz 2012, 14:25
Mnie pasuje bardziej i od Androida i od iOS. Zaden z tych systemow nie przypadl mi do gustu tak jak WP. A jak sobie jeszcze o WP9 uzupelnionym o W8 pro pomysle... ech :-)

Pozdrawiam,
Galtom