no hej:) wpadłam na moment, bo czytałam jakiś czas temu co piszecie chciałam się ustosunkować:) swoja droga serdeczne dzięki,że staracie się pomóc:) po pierwsze mam nowe orane go, na kartę i ww link mnie nie dotyczy. Po drugie - jakoś przypadkiem udało mi się wykorzystać funkcje routera:) mam nadzieje,że jak zaistnieje potrzeba znów się uda:) dzięki ,że uświadomiłeś mi jak wielkie ilości mb pożerają filmiki:) pewnie znów bym się zdziwiła:) dzięki Tobie zorganizowałam się inaczej:) dziś tylko to bo zaraz musze lecieć na pociąg,ale jak wrócę to pewnie znajdzie się kilka nowych pytań:) Pozdrawiam i życzę udanych wakacji. Mam nadzieję ,że uda Ci się wyjechać i zaznać wypoczynku:)
[ Dodano: 2013-08-18, 01:43 ]
Cześć:) Ja nie wiem czy mogę tu zadać pytanie:) ale spróbuję ,bo tu mi zawsze ktoś mądry odpowiadał:) Nadal mam mojego mozarta i jestem z niego całkiem zadowolona, ale mam kłopot:) Nie mam zune;( w przypadku tego telefonu to dla mnie spory problem. Telefon nie chce współpracować

złośliwa bestia. Kiedy chce uruchomić zune w kompie- pokazuje sie napis, ze nie można uruchomić bo brak zune.cfg.dll czy jakoś tak. Kombinowałam, ściągałam jakies tam programy i nagle wpadłam na genialny pomysł, ze może to cos nie tak z telefonem i faktycznie to tu go nie ma. Pamietam,ze był,ale znikł:) szukałam w marketplace,ale nie znalazłam, próbowałam sciagnać normalnie ze strony internetowej, to napisało,ze nie mogę i juz nie wiem co zrobić. Wkurzam się bo mam w telefonie pełno zdjęć i nie mogę ich nijak zgrać. Jeśli możecie coś doradzić głupiej kobiecie to byłoby bardzo miło:) Pozdrawiam. Kasinek.