Od kilkunastu godzin jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga I200. Jako, że to mój pierwszy smartphone proszę o wyrozumiałość. Poczytałem trochę i chciałem skorzystać z dobrodziejstw tego urządzenia instalując m.in. oprogramowanie niezbędne do obsługi Javy, tzn. Esmertec Jbed 3D mod, które znalazłem tu. Niestety instalacja nie powiodła się. Próbowałem też zainstalować jakieś znalezione gry lub inne programy i za każdym razem pojawia się identyczny komunikat:
Instalacja [nazwa pliku] nie powiodła się.
W czym może tkwić problem i jak instalować aby działało. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Ponadto jako, że dopiero raczkuje w temacie smartphone'ów oraz WM 6.1 czy moglibyście polecić jakieś strony gdzie mógłbym się "dokształcić", poczytać chociażby co można na telefonie jakim jest I200 zainstalować i do czego można smartphone'a wykorzystać. Telefon dostałem i nie, że tak powiem nie przygotowałem się. Będę też wdzięczny za linki do samych aplikacji.
Instalacja [nazwa pliku] nie powiodła się.
W czym może tkwić problem i jak instalować aby działało. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Ponadto jako, że dopiero raczkuje w temacie smartphone'ów oraz WM 6.1 czy moglibyście polecić jakieś strony gdzie mógłbym się "dokształcić", poczytać chociażby co można na telefonie jakim jest I200 zainstalować i do czego można smartphone'a wykorzystać. Telefon dostałem i nie, że tak powiem nie przygotowałem się. Będę też wdzięczny za linki do samych aplikacji.