• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows

WM

#39801  autor: mation
 02 sty 2006, 09:59
Chcialbym poznac wasze opinie na temat tego systemu. najbardziej interesuje mnie:
-czy sie nie wiesza
-jak jest z dostepnoscia programow na niego
-jak jest z obsluga (ciezkie do pokapowania czy nie)

z gory thx

#40627  autor: Dragon
 04 sty 2006, 16:01
to chodzi o Windowsa tak ? :P No jesli tak to ja sam sobie bardzo chwalilem ten system, programow naprawde duzo ja korzystalem tylko z tej http://www.coolsmartphone.com/index.php strony i nigdy nic mi nie brakowalo, jesli chodzi o zacinanie to zalezy od modelu, mi sie kilka razy tam zacial przy niefirmowyhc programach no i niestety jak sie slucha mp3 to teoretycznie mozna np napisac sms-a ale w praktyce tak zacina ze nie ma szans, obsluga jak dla mnie prosta ale niektorzy mowia ze to przewijanie jest glupie (chodzi o to ze wszystkie ikony sa jako lista i zeby przejsc na nastepna strone musisz klikac no i jak masz cos na sotatniej stronie to mussiz przewijac

#255702  autor: Blackcall
 11 mar 2008, 21:56
mation pisze:-jak jest z dostepnoscia programow na niego

Jest bardzo dużo programów o wiele więcej niż na SymbianOs i można z nim wyrabiać o wiele więcej niż z na przykład s60.Przykładem może być ekran today. 8)
mation pisze:-czy sie nie wiesza
To w zależnoście od procesora, ilości ramów. Najnowsze modele mają już dobre parametry i Wm6 który jest stabilniejszy niż Wm5.
mation pisze:-jak jest z obsluga (ciezkie do pokapowania czy nie)
Obsługa nie jest trudno łatwo się można nauczyć i szybko. :-D
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 23:04 przez Blackcall, łącznie zmieniany 2 razy.

#255774  autor: bkawa
 12 mar 2008, 09:11
Znajomy miał Treo 750 i sprzedał po 2 miesiącach, jego konkluzja była następująca: telefon z WM nie nadaje się do dzwonienia.

Domowy wyrób nalewek

#257178  autor: vonski
 20 mar 2008, 08:38
"Goły" telefon faktycznie nie jest zbyt wygodny jeśli chodzi o funkcje typowo telefoniczne. Ale to taki system, że można sobie praktycznie wszystko dograć i spersonalizować, a wtedy już jest wygodniejszy do większości tradycyjnych fonów.
A co do Treo, to ogólnie nie był to zbyt szczęśliwy wybór :)