• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #265155  autor: Adasko
 07 maja 2008, 01:34
Czy zwrot "telewizja analogowa" w PDA odnosi się rzeczywiście do formy transmisji jak w naszych domowych telewizorach? Czy nie ma to nic wspólnego z transmisją danych? Od kilku dni rozważam zakup PDA z TV i nie mam pojęcia czy to przebajerowane NO NAME'y czy rzeczywiście sprzęt jest dobry. Posiadam N95 wyłącznie ze względu na 5Mpix aparat i bdb jakości nagrywanie video, ale od kiedy zakupiłem cyfrówkę o tych samych parametrach szukam czegoś więcej. Proszę o pomoc w interpretacji w/w zwrotu o Analog TV i/lub doradzenie mi jakiegokolwiek modelu PDA. Ja osobiście na allegro znalazłem trzy modele, do których linki poniżej prezentuję:

PDA 1 - ANYCOOL T808
PDA 2 - KT -08
PDA 3 - *NONAME*

Z góry Dziękuję za pomoc, Pozdrawiam

www.ADASKO.BYTOM.pl - Krajowe Usługi Transportowe - Zapraszam

#266075  autor: Klusek
 14 maja 2008, 07:22
Adasko pisze:Czy zwrot "telewizja analogowa" w PDA odnosi się rzeczywiście do formy transmisji jak w naszych domowych telewizorach?
Telewizja analogowa to dokładnie tak jak mówisz normalna telewizja obierana przez normalną antenę.
Niestety te urządzenia, które pokazujesz nijak mają się do PDA, to są jakieś chińskie badziewia, taki same jak podróbki np. Nokii tyle, że tym razem w opakowaniu, które nie ma niczego udawać. Ja bym na Twoim miejscu w ogóle się nad tym nie zastanawiał tylko od razu szukał czegoś innego, markowego i sprawdzonego.

Obrazek
Obrazek