• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #222501  autor: TemATYK
 22 wrz 2007, 16:04
kupiłem sobie alkatela ale niedziała w nim MP3 ani nie czyta mi karty pamięci w Google wyczytałem ze to wina oprogramowania z Orange ale dałem do zmiany softu i nadal nie czyta mi karty ani mp3 czemu ? :?

a i jeszcze jak by ktoś był tak miły i napisał jak sprawdzić ile telefon ma w sobie miejsca wbudowanego

Regulamin cvbb:
Jeżeli masz jakiś problem ze swoim telefonem napiszesz do moderatora lub admina na gg bez jego zgody możesz dostać jedynie +
bez wcześniejszej zgody moda czy admina zawracaj mu głowe !
PISZ LUB SZUKAJ NA FORUM I KOMUNIKATORACH ADMINÓW

#222582  autor: MarCjaho
 22 wrz 2007, 18:53
Masz gwarancję? Jeżeli tak to do serwisu ;-)

#222659  autor: Osk92
 22 wrz 2007, 21:55
czy formatowales karte pamieci?

#223586  autor: TemATYK
 26 wrz 2007, 20:42
Masz gwarancję? Jeżeli tak to do serwisu ;-)

niestety nie mam gwarancji do niego

czy formatowałeś kartę pamięci?

karta była formatowana

tel kupowałem na allegro dziś go odebrałem z komisu i za czelo mi wykrywać kartę ale jak puszczam mp3 to nie mam dźwięku muzyka leci ale bez dźwięku ale znow jak puszczam dzwonki mp3 z softu to działa normalnie

kolejne pytanie

Kto wie jak wrzucać na niego tapety i dźwięki ale nie na kartę pamięci i jak zrobić żeby mp3 działały także przez głośnik. Oraz jaki program wybrać do złamania sim locka ???
Z góry dzięki

Regulamin cvbb:
Jeżeli masz jakiś problem ze swoim telefonem napiszesz do moderatora lub admina na gg bez jego zgody możesz dostać jedynie +

#223632  autor: Osk92
 26 wrz 2007, 21:48
Nie da się na nim słuchać MP3 na głośniku.
Co do wrzucania tapet i dźwięków na pamięć telefonu to- wg mnie się nie da... Po pierwsze ilość wbud. pamięci, po drugie jego łączność z komputerem pewnie jest znikoma.

#223938  autor: TemATYK
 28 wrz 2007, 13:43
Osk92 pisze:Nie da się na nim słuchać MP3 na głośniku.
Jeśli na głośniku nie posłucham sobie to jak dokopie słuchawki to wtedy ben de mógł słuchać ?
Osk92 pisze:jego łączność z komputerem pewnie jest znikoma.
łączność ma poprzez kabel usb i to jedynie mogę wejść na kartę pamięci przez Windowsa a do pamięci telefonu nie mam dostępu jest jakiś program aby wejść ?

Regulamin cvbb:

#223989  autor: Osk92
 28 wrz 2007, 19:13
Jeśli dokupisz słuchawki to będziesz mógł słuchać wtedy muzyki na nich poprzez E801 :)

Nie, nie ma takiego programu. Przynajmniej ja się z nim nie spotkałem.

#223999  autor: TemATYK
 28 wrz 2007, 20:09
Dobra ostatnie pytanie i daje na luz :mrgreen:

Jeśli dostał bym tapetę/dzwonek.mp3 mms'em to czy ona się by zapisała na karcie pamięci czy telefonie :?:

Regulamin cvbb:

#224010  autor: Osk92
 28 wrz 2007, 20:52
ten telefon nie obsluguje MMSów

#224075  autor: TemATYK
 29 wrz 2007, 07:08
szkoda :/ i poco ja go kupowałem :/ ale dzięki za pomoc klikam "pomógł"

Regulamin cvbb:

#224096  autor: Osk92
 29 wrz 2007, 09:59
Trza się rozeznac przed zakupem ;)
Dzięki :)

#224172  autor: TemATYK
 29 wrz 2007, 13:52
Dobra skłamałem to nie jest ostatnie pytanie :D

Całkiem zapomniałem o tym jaka jest możliwość ciągnięcia sim locka z e801 za pomocą kalkulatora dałem do zmiany softu ale sim lock nadal jest z Orange jak go złamać ?

Regulamin cvbb:

#224208  autor: Osk92
 29 wrz 2007, 16:43
Hmmm... A da się? :D

#224223  autor: TemATYK
 29 wrz 2007, 18:09
no niewiem dlatego sie ciebie pytam :P jak bym wiedział to bym sie nie pytał:P

ale znalazłem w necie jakiś program "unlock code pro v 3 4 + serial [sofware imei-alcatel,lg,motorola,nec,nokia,panasonic,philips,sagem,samsun" tylko nie wiem do czego on jest

Regulamin cvbb:

#224232  autor: Osk92
 29 wrz 2007, 18:54
No ja też nie wiem, ale głowę dam, że tego nie zrobisz :P Ludzie się nie bawią w wymyślanie unlockerow simlockow w dzwoniacej mp3.