• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #158400  autor: eladek
 02 mar 2007, 11:58
Witam mam takie pytanko jak to jest w SE jeżeli przywioze sobie telefon z zagranicy to przyjmą go tu w polsce na gwarancje jak coś popsuje się?

#162092  autor: super_electric
 14 mar 2007, 10:56
obawi0am się że nie. . . ... ale to tylko moje zdanie. . . .. . . . . . . . . ..

#162094  autor: JacekS
 14 mar 2007, 10:58
Jezlei masz dowod zakupu mozesz go bezplatnie naprawic w autoryzowanych serwisach

#167628  autor: robertpaulson
 28 mar 2007, 19:57
W polsce honorują gwarancję o ile telefon nie ma sciągnietego simlocka..
Czyli fikcja..

Sam oddałem telefon do serwisu i po 3 tyg dostałem telefon wraz z ekspertyzą stwierdzającą że telefon ma ściagniety sim co traktowane jest jako ingerencja w telefonie, taki telefon nie jest już w 100 prcentach orginalny.

#167894  autor: JacekS
 29 mar 2007, 16:14
robertpaulson pisze:W polsce honorują gwarancję o ile telefon nie ma sciągnietego simlocka..
Czyli fikcja..

Sam oddałem telefon do serwisu i po 3 tyg dostałem telefon wraz z ekspertyzą stwierdzającą że telefon ma ściagniety sim co traktowane jest jako ingerencja w telefonie, taki telefon nie jest już w 100 prcentach orginalny.
No tak bo jak sam sciagniesz simlocka to jest juz inegerencja, a jezeli fabrycznie nie mial to jest ok i ci bede honorowac gwarancje

#168169  autor: Drzazga
 30 mar 2007, 12:18
zadzwoń na infolinię SE i niech połączą cię z kimś kto odpowiada za serwis w Polsce bo chyba SE nie ma gwarancji europejskiej

http://www.foto-tel.pl/