• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #151369  autor: jotajoto
 08 lut 2007, 15:27
Witam!

Mam taki problem iż chcąc oglądnąć film od jakiegoś momentu muszę go przewinąć i to strasznie długo trwa!

Wie może ktoś czy istnieje odtwarzacz filmów mp4 na kom który posiada funkcje "skocz do"

Drugi problem to dźwięk podczas robienia zdjęć. Czasami mnie denerwuje gdy np. jestem w czytelni i robie fotkiinteresujących mnie działów z jakiejś książki, oraz gdy chce zrobić zdjęcie tak żeby nikt wokoło o tym nie wiedział.

Czy jest sposób na wyłączenie go ??

Proszę o podpowiedź tylko ludzi którzą chcą pomóc a nie tych którzy mają jakieś uwagi niepotrzebne !!!

Pozdroo

#151445  autor: Vojteck
 08 lut 2007, 18:55
Jeżeli chodzi o filmy to proponuje zaopatrzyć się w dobry konwerter, który ma funkcję dzielenia na kawałki danego filmu.

Aby nie było słychać dźwieku robienia zdjęc wystarczy włączyć tryb cichy tzn. przytrzymać "#" na glownym ekranie ( ten z tapetą, zegarem itp.), ale wtedy nie będzie słychać też jak ktoś do ciebie dzwoni. :?

Ewentualnie wyciszenie na zawsze jest możliwe przez usuniecie pewnego pliku podczas modyfikacji softu, ale to z reguły powoduję utratę gwarancji.

Każdy czuje się ważny g(ł)oniąc szczeście

#151447  autor: MATIZ
 08 lut 2007, 18:57
jotajoto pisze:Wie może ktoś czy istnieje odtwarzacz filmów mp4 na kom który posiada funkcje "skocz do"
Wątpię, możesz takowego poszukać ale to nie symbian więc będzie się nadawał tylko program w javie.
jotajoto pisze:Drugi problem to dźwięk podczas robienia zdjęć. Czasami mnie denerwuje gdy np. jestem w czytelni i robie fotkiinteresujących mnie działów z jakiejś książki, oraz gdy chce zrobić zdjęcie tak żeby nikt wokoło o tym nie wiedział.
No i to jest niestety słaba strona D750 branych w Erze. Na sofcie Ery nie da się wyłączyć dźwięku migawki. Jedynie na oryginalnym albo tym z orange(przynajmniej nie słyszałem żeby era miała soft z możliwością go wyłączenia) :roll: