Pytanie do użytkowników C5212: jeżeli ktoś do nas dzwoni to jest w telefonie możliwość "wyciszenia" tj. osoba do nas dalej dzowni ale nie słychać dzwonka (ale nie jest to odrzucenie rozmowy). W Nokiach jest to znane jako "Wycisz".
[ Dodano: 2010-03-17, 15:24 ]
Worczynski pisze:Pamiętam jak się namęczyłem z tym. Ale od początku. Masz kompa, dwa telefony, dwa kable. Koniecznie musi być Vista, bądź nowszy system, synchronizujesz stary telefon z kontaktami systemu windows, a następnie podpinasz nowy, wybierasz w PC studio opcje synchronizuj z Kontaktami Systemu Windows i już masz wszystko w temacie.
Udało mi się znaleźć tę metodę wcześniej. Tam było opisane, że należy skorzystać z synchronizacji kontaktów w outlook-u.. Przyjdzie czas to się będzie próbować.
[ Dodano: 2010-03-17, 15:28 ]
kowcio pisze:Ja zawsze kopiuje kontakty na kartę SIM. Jeśli masz za dużo żeby skopiować je od razu na SIM można to na raty zrobić ;
Kopiowanie na sim powoduje utratę dodatkowych opisów w kontakcie np. adres e-mail itp. Tak mi się przynajmniej wydaje. Na raz nie zmieszczą się i tak na karcie a na raty nie będe próbować
kowcio pisze:A ten iPek Ci nie wystarcz? Musisz meić aż dwa tak wypasione telefony?

Te myPhone jakością nie powalają, możliwościami też nie... W takim telefonie wg mnie przydałby się jakiś zewnętrzny OS.
Ipek leży w domu i służy raz kiedyś do przejrzenia internetu, youtube, a ostatnio jako świecący zegarek nocny

Teraz jestem zmuszony nosić E71 i 6300 jednocześnie i nie mogę się do tego przyzwyczaić.

Na forum Telepolis od 29.01.2006.