• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#90772  autor: Zenek
 02 sie 2006, 13:41
Nokia, liczy sobie słono to fakt, najlepszej strategii jeśli chodzi o wprowadzanie odpowiednich modeli co do zapotrzebowania rynku wydaje mi się, że również. Mimo tego radzą sobie nadal dobrze, samo zaudanie klientów do marki wystarczyło? Nie sądze, zostało im jeszcze sporo solidności moim zdaniem. SE miał sporo problemów z jakością, zwłaszcza jeśli chodzie o te bardziej popularne modele T630, K700...generalnie joye, mikrofony, wyświetlacze...Teraz pewnie jest lepiej...Może się mylę? Moi znajomi mieli pecha? Wiadomo, że nie każdy egzemplarz nawala, jednak sporo złego byli właściciele mówili o swoich telefonach, a narzekającego właściciela nokii nie znam żadnego!!!!! O czymś to świadczy.

#90872  autor: Sędziwój
 02 sie 2006, 16:13
Wiesz ja czytałem teksty typu "telefon bez zabawytrzyma mi max 2 dni ale polecam" (chodzi o Nokie) no i co czy taki komętarz to pozytywny czy nie?

#90881  autor: Przemek
 02 sie 2006, 16:28
A ja znam sporo osób,które przerzuciły się z Nokii na SE,bo miały zastrzeżenia :mrgreen: zawsze się znajdzie,coś co się nie podoba w danym fonie :oops: [/b]

#90929  autor: :Diego:
 02 sie 2006, 17:42
gdybym miał nokie to bym się przeżucił na Se, dlaczego?? bo bardzo lubie tą marke, bo produkuje bardzo dobre tel. z bajerami :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Siemens c35i - Alcatel ot311 - SE j210i - Siemens cx65 - Motorola e365 - SE k510i :D

#90941  autor: Zenek
 02 sie 2006, 17:59
Sędziwój pisze:Wiesz ja czytałem teksty typu "telefon bez zabawytrzyma mi max 2 dni ale polecam" (chodzi o Nokie) no i co czy taki komętarz to pozytywny czy nie?
komentarze? heh ja nie czytam, bo za dużo bzdur można się naczytać, dzieci neostrady nie śpią, tylko ostro stukają w klawisze. Co innego takie forum jak to, gdzie trzeba założyć konto i podać maila przy rejestracji. To już jest jakiś odsiew hehe. :D Ja mówię o problemach ze sprzętem jakie mieli moi bliscy znajomi...jak chcesz to możesz nie wierzyć spoko. Jeden woli Renault, drugi Toyote. Co do baterii to ten temat już dzisiaj był przerabiany na forum i okazuje się, że użytkownicy telefonów znajdują w instrukcjach coś czego producent nie napisał, nic dziwnego, że potem jest coś nie tak, ja rozumiem, że poziom edukacji po reformie spadł na ryj, no ale bez przesady.