• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #79831  autor: ChechŁOŚ
 15 cze 2006, 00:55
Mam problem... otóż 4 dni temu temu zakupiłem necka e540 i już zdażyło się, że upadł :/, co prawda z niskiej wysokości, ale teraz gdy chcę zrobić zdjęcie czy nagrać filmik telefon się resetuje i kamerka w ogóle nie pokazuje obrazu tylko czarne tło... nie wiecie czy w zwykłym sklepie z akcesoriami komórkowymi można to naprawić? i czy w ogóle taka rzecz jest do naprawy oraz za jaką cenę? moze ktoś coś podejrzewa? bardzo prosze o pomoc...

#83846  autor: maćkos
 03 lip 2006, 17:03
ja mialem kiedys taki sam przypadek z moim Sony...i tak sie dzialo poprzez sciagniecie sim locka i jezeli z tego Neca sciagales sima to pewnie przez to i trzeba softa nowego wgrac i bedzie oki ale jak nie sciagales sima to juz gorzej, poniewaz to moglo byc uszkodzenie mechaniczne a wtedy wiesz...naprawa w serwisie jakims!