• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #65006  autor: tinve
 02 kwie 2006, 23:14
Mam nowego fona,Panasonic X700.Ogolem wypasny sprzecik,tylko mam problem.Cos sei dzieje,nie moge ani dzwonic , ani odbierac polacen,tzn, gdy odbiore po uplywie 2 s polaczenie samoczynnie sie wylacza.To samo jak ja gdzies dzwonie i mnie odbiora.2 s i buch,po dzwonieniu :( .mam z plusa.gwarancja gdzies sie zapodziala,telefon amm po ojce,uzywal go 3 miechy i mial wszystko w porzadku.I jak juz przy tym temacie...jak moge ustawic zdjecie badz tapete na zewnetrznym wyswietlaczu? I slyszalam ze gdzies mozna na ten fon wgrywac mp3 choc pisze ze tego w funkcjach nie ma.Prosze jakiegos dobrego czlowieka o pomoc.Z gory dzieki.Pozdoofka dla wszystkich.

#65022  autor: Bartosz
 03 kwie 2006, 05:50
serwis Panasonica na pewno Ci pomoże nawet jak nie masz gwarancji tyle tylko ,że odpłatnie :mrgreen:

#65046  autor: MarcinK
 03 kwie 2006, 13:21
hmmm , cos mi mówi ze są dwie opcje, cos jest nie tak z softem lub simlock był sciagany niefachowo, nie wiem która z tych jest prawdziwa bo za mało napisałes

#65115  autor: Klusek
 03 kwie 2006, 20:31
A może to jest tak jak z niektórymi Nokiami które nie działają i zachowują się właśnie w taki sposób jeśli korzysta się z nich na starej platformie Plusa?

Obrazek
Obrazek

#66196  autor: togom
 08 kwie 2006, 19:14
nawet nie wiadomo z jakiej sieci korzystasz ale co by to nie było najszybciej i najprościej będzie jak zadzwonisz do operatora - jeśli to simplus to sprawa jest raczej prosta- wpisujesz kod; *101*11*99# i naciśnij zieloną słuchawkę.

togom