Użytkownik
mariusz9a
W mojej 6288 jest wręcz przeciwnie. Slider tak jakby się zacina/ciężko chodzi. Telefon ma rok i kilka miesięcy, ale używany bardzo intensywnie.iaro pisze:Luzy to jedno,ale słyszałem (uwaga,niesprawdzone!żeby póxniej nie było ;p) że po jakimś czasie slider sie sam wysuwa.
Bajki.iaro pisze:Luzy to jedno,ale słyszałem (uwaga,niesprawdzone!żeby póxniej nie było ;p) że po jakimś czasie slider sie sam wysuwa.
Odeślij na gwarancję.mariusz9a pisze:W mojej 6288 jest wręcz przeciwnie. Slider tak jakby się zacina/ciężko chodzi. Telefon ma rok i kilka miesięcy, ale używany bardzo intensywnie.
ja często bawię się s500i więc myślę że mogę odpowiedzieć na kilka pytańQba13 pisze:a wiecie może który z użytkowników ma SE W580i![]()
![]()
aparat jest bardzo dobry mimo że niema af (jak chcesz wrzuce fotkę)Qba13 pisze:Moje wymagania:
-MP3
-Sony Ericsson (wolałbym SE ale jestem otwarty na inne ciekawe propozycje)
-Aparat z kamerą (min. 2mpx)
-Slider lub Batonik
-Dobre słuchawki i porządny głośnik
-Bluetooth
-i chyba tyle
klawisze w S500 już nie pękają, tylko pękały w pierwszych seriachiaro pisze:s500 jest fajny,mój qmpel go ma,tylko te rewelacyjne pękające klawiszeale w sumie to nie przeszkadza w użytkowaniu.Szkoda,że jest taki drogi-ale cóż SE to święta trójca zdzierców-Nokia,Samsung i właśnie SE.
w empiku jest jeszcze gorzej z cenąiaro pisze:Hmm,a ja w euroAGD widziałem za 800...no to mam nieświeże info