• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #155607  autor: trebuh75
 21 lut 2007, 17:37
mam problem nie moge odtworzyc filmikow z internetu jaki program mam sciagnac i jak go zinstalowac prosze o szybka odpowiedz .Pozdro trebuh75

#155638  autor: MATIZ
 21 lut 2007, 18:44
Chodzi Ci o odtwarzanie filmików na komórce jak się domyślam. Najlepiej skonwertuj filmik na kompie i dopiero wrzuć go na telefon. Dobrym programem będzie Xilisoft Video Converter. Możesz w nim format filmiku(3gp, mp4), rozdzielczość i inne parametry. Program nie jest trudny w użyciu więc powinieneś sobie poradzić :wink:

#155648  autor: przemek910
 21 lut 2007, 19:21
MATIZ, czytaj ze zrozumieniem ok?
trebuh75 pisze:mam problem nie moge odtworzyc filmikow z internetu
To nie symbian, nie odtworzysz i nie zainstalujesz specjalnego programu. Jedynie możesz poprzez streaming (filmy 3gp). W erze jest to telewizja polsat (sport, pogoda, wydarzenia)

#155651  autor: MATIZ
 21 lut 2007, 19:28
Myślałem że chodziło o filmiki ściągnięte z internetu i wrzucane na komórkę. I wtedy chodziło mi żeby je skonwertować i wrzucać na komórkę. Źle zrozumiałem, sorki za wprowadzenie w błąd :oops: