• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #151881  autor: m@rq
 09 lut 2007, 23:19
od wczoraj jestem nieszczęśliwym posiadaczem e338:/ menu jest angielskie choć sprzedawca zaklinał sie ze telefon ma wgranego polskiego softa>> jak to zmienic albo przynajmniej zrobić tak by działał polski t9 :smt010 pozatym nie wiem czemu ale jak chce korzystać z aparatu wyświetla mi sie komunikat w stylu w tej chwili nie można kożystać z aparatu... jeśli ktoś wie jak można temu zaradzić to błagam o pomoc!!!

w telefonie będe musiał wymienić też gniazdo ładowania(tak, wszelkie kataklizmy...) i stąd kolejne pytanie, jeśli nie udało by sie załatwić gniazda ładującego do neca to może jakieś zastępcze innej marki?
Ostatnio zmieniony 09 lut 2007, 23:37 przez m@rq, łącznie zmieniany 1 raz.

m@rq

#155048  autor: miki36
 19 lut 2007, 22:20
Najprawdopodobniej ktos Cie nabił w butelke, bo jesli telefon mialby wgrany polski jezyk to bys spokojnie mogl zmienic na nieog w ustawieniach. Jestem pewien ze soft w tym necu jest hujowy i osoba ktora go wgrywala nie miala o tym zielonego pojecia, stad tez problemy z aparatem. Wgrywanie softu do telefonu wymaga nie lada znajomosci, takze najlepiej jest tego nie robic, no chyba ze sie ma o tym pojecie;] Mialem NECa E228 i E338, kazdy mial angielskie menu (mi to nie przeszkadzalo) i wszystko tak sobie skonfigurowalem ze mialem internet, e-maila i wiele innych dupereli, jesli juz decydujesz sie na NECa to pamietaj najlepiej z nieruszanym softem, prosto z Angli, z agnielskim menu :wink:

#155089  autor: kosaz
 20 lut 2007, 06:18
ja mialem tez kiedys necka 228 i313 mimo ze fony fajne duzo funkcji itp ale cos byly dretwe za bardzo mialem oczywiscie anglang dobrze dzialal ale mial problem z polaczeniem sie z kompem bo zjechane bylo gniazdo ladujaco/transmisyjne i musialem kupic czytnik kart to bylo 2 lata temu co do gniazda to raczej sie nie da nie jestem elektronikiem ale inne gniazdo ma inne piny do plyty glownej chyba
poprostu kupiles jakis trefny model :(