• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #113365  autor: Dociekliwy
 12 paź 2006, 19:09
Witam,

ja z takim pytaniem, może ktoś ma informacje, czy ERA zamierza wprowadzić nowe modele telefonów w niedalekiej przyszłości?
Może macie jakieś znajomości, albo inne źródło przecieków?

:mrgreen:

Pytam, bo przymiarkę robię do kolejnej aktywacji, a oni nic nie mają fajnego... dla kobiety :P
Cel, to Nokia z klapką, najlepiej czerwona - chciała 6103, ale one w czerwonym kolorze są teraz rzadkością... Zresztą czekam na jakąś ciekawą promocję, bo obecna, to pusty śmiech :lol:

Pozdrawiam

#113526  autor: Osk92
 13 paź 2006, 09:05
No to dopiero na święta wg mnie pójdzie coś ciekawego. Pociągną z 10-leciem do początku grudnia i hop :P A nowe telefony :?: No nie wiem.
Poza tym: dobry dział :?:

#113540  autor: Dociekliwy
 13 paź 2006, 10:31
Osk92 pisze:No to dopiero na święta wg mnie pójdzie coś ciekawego. Pociągną z 10-leciem do początku grudnia i hop :P A nowe telefony :?: No nie wiem.
Nie, no do Świąt w sensie, że do listopada. W ERZE zawsze Święta się jakoś tak zaczynają...
Osk92 pisze: Poza tym: dobry dział :?:
Wrzuciłem do Abonamentowych, ale ktoś mnie tu przerzucił... :mrgreen:

#113551  autor: Osk92
 13 paź 2006, 12:35
No to jeszcze lepiej jak w listopadzie :) Ale na pewno w grudniu ta oferta będzie jeszcze korzystniejsza.
BTW. Nie tylko w Erze się tak święta zaczynają :P :wink:
No to looz 8)