• Wszystko, co dotyczy modeli z serii E oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii E oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #142642  autor: Wioleta
 18 sty 2007, 07:24
Ostatni kupiłam na allegro samsunga e900. I byłabym w pełni szczęśliwa gdyby nie aparat i kamera. Aparat robi zdjęcia na zielono (choć później wyglądają normalnie) a kamera już nawet film odtwarza na zielono. Pisałam do sprzedawcy o tym. Powiedział abym zmieniła opragromowanie, ale słyszałam, że kiedy będzie ono zmieniane istnieje prawdopodobieństwo, że nie uda się go już na nowo wgrać do tlefonu. A jeśli nawet się uda to po roku telefon przestaje poprawnie działać. Czy to prawda i co powinnam zrobić? Bardzo mi zależy na aparacie i kamerze :) A telefonu raczej nie chcę wymieniać, bo ogólnie dobrze działa. Bardzo proszę o rady.

Poprawiłem nazwę tematu na właściwą.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2009, 13:49 przez Wioleta, łącznie zmieniany 1 raz.

#142664  autor: przemek910
 18 sty 2007, 09:23
Jeśli masz gwarancję, to oddaj telefon do serwisu na gwarancji...

P.S. Temat źle zatytułowany... :roll:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#142990  autor: Neutrine Ray
 19 sty 2007, 02:10
Typowy blad kamery. Ktos kto powiedzial Ci ze istnieje ryzyko zwiazane ze zmiana softu i jeszcze odradza jego wykonanie jest po prostu nieprofesjonalny i niepowazny. Jesli telefon jest na gwarancji to pojdz z nim do serwsiu. Jesli nie to tez idz do serwisu przeflashuja telefon Boxem w pare minut, tyle tylko ze odplatnie.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#142991  autor: Wioleta
 19 sty 2007, 06:37
Tak, ale napewno musi być to jakiś lepszy sklep, a nie budka w realu. Prawda?

#143056  autor: przemek910
 19 sty 2007, 11:45
Wioleta pisze:Tak, ale napewno musi być to jakiś lepszy sklep, a nie budka w realu. Prawda?
Jeśli masz go na gwarancji Samsunga powinnaś oddać do autoryzowanego serwisu, ew. do salonu jakiegoś operatora (oni wysyłają do serwisu)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#143533  autor: Neutrine Ray
 20 sty 2007, 14:53
Najlepiej udaja sie do jakiegos wiekszego, bardzij profesjonalego punktu. Warto doplacic i miec pewnosc ze usluga bedzie dobrze wykonana.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga