• Wszystko, co związane z muzyką i serwisami umożliwiającymi streaming muzyki, słuchanie radia przez internet lub podcastów.
Wszystko, co związane z muzyką i serwisami umożliwiającymi streaming muzyki, słuchanie radia przez internet lub podcastów.
  • Strona 3 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

#2731  autor: Psikus
 06 kwie 2005, 19:20
Ja slucham praktycznie wszystkiego. Nie mam ulubionego rodzaju muzyki, to czego slucham zalezy od mojego samopoczucia, nastroju ale najczesciej mam skladanke z kazdym rodzajem od rocku po hh poprzez dance. Ale popieram mandaryna to spiewac nie umie :!: blee.

tylko bogaci moga mowic mi ze pieniadz nie daje szczescia...

#2797  autor: Piotr
 07 kwie 2005, 15:22
Mendus pisze:Ekwador i Energy2000 to jedne z najlepszych klubow dyskotekowych w Polsce. :)
Mało jeszcze przyjacielu widziałeś w swoim życiu :wink:
Energy2000 to idealne miejsce dla tzw. "vixiarzy" i "jazdowiczów".
Lokalik dla ludzi, którzy bez gwizdka, rękawiczek, zasypki itp. zwyczajnie nie potrafią się bawić.

Pozdrawiam.

A jeżeli chodzi o mnie: ulubiona muzyka to TRANCE. W wolnych chwilach lubie ucieć choć by na chwilę do albumów Gregorian czy też Enya :)

Pozdrawiam.

#3391  autor: Psikus
 12 kwie 2005, 21:21
Piotr pisze: Energy2000 to idealne miejsce dla tzw. "vixiarzy" i "jazdowiczów".
Lokalik dla ludzi, którzy bez gwizdka, rękawiczek, zasypki itp. zwyczajnie nie potrafią się bawić.

Pozdrawiam.
Tez tak uwazam
Piotr pisze: A jeżeli chodzi o mnie: ulubiona muzyka to TRANCE. W wolnych chwilach lubie ucieć choć by na chwilę do albumów Gregorian czy też Enya :)

Pozdrawiam.
Ja rowniez czasami lubie posluchac Enya i Gregorian fajnie nastraja :)

tylko bogaci moga mowic mi ze pieniadz nie daje szczescia...

#3395  autor: xlord
 12 kwie 2005, 21:37
Psikus pisze: Ja rowniez czasami lubie posluchac Enya i Gregorian fajnie nastraja :)
A mnie fajnie nastraja Jazz i Bethoven, ale ja to stary pryk jestem, ktory co prawda nie stroni od dobrej trance'owej jazdy. :P

Pozdrawiam

#3421  autor: Piotr
 13 kwie 2005, 12:26
xlord pisze:...ja to stary pryk jestem, ktory co prawda nie stroni od dobrej trance'owej jazdy. :P
A ja myślałem, że na tym forum są przedstawiciele "normalnej" częsci naszego społeczeństwa :-D

PS. Gwizdką, białym rękawiczką, vixie, jeeeeździe :wink: mówię stanowczo NIE

:!: TRANCE IS MY LIVE, TRANCE IS MY LOVE, TRANCE IS MY RELIGION :!:

#5351  autor: Piotr
 09 maja 2005, 14:48
Ludzie dlaczego tutaj jest tak cicho :shock:
Lato zbliża się do nas wielkimi kroczkami a wy co... żadnej muzyczki nie słuchacie po za polifonicznymi i monofonicznymi dzwonkami w waszych komorach :wink:

:!: MARSZ DO KLUBÓW :!: 8)

Obrazek

:!: :!: :!: IN TRANCE WE TRUST :!: :!: :!:

#6039  autor: MATiASS
 26 maja 2005, 22:15
Ja tam slucham techo rapu i Hip-Hop !!!!1

Obrazek

#6060  autor: Piotr
 27 maja 2005, 13:27
MATiASS pisze:Ja tam slucham... rapu i Hip-Hop !!!!
Umarłem...

#6061  autor: Irek
 27 maja 2005, 13:30
Piotr pisze:
MATiASS pisze:Ja tam slucham... rapu i Hip-Hop !!!!
Umarłem...
można słuchać wszystkiego tylko nie disco polo :D

#6073  autor: snuffi
 27 maja 2005, 13:54
No mozna ale chyba wydaje mi sie ze rap i HH to to samo, jak jestem w bledzie to sorry

#6109  autor: Piotr
 27 maja 2005, 15:11
Może bym inaczej patrzył na tą muzykę gdy bym każdego dnia nie musiał "podziwać" pseudo-hip hopowców, ze spodniami opuszczonymi do kolan, którzy tworzą uliczną poezję na ławeczce obsiusianej przez psy :!: :wink:

#6112  autor: Irek
 27 maja 2005, 15:13
Piotr pisze:Może bym inaczej patrzył na tą muzykę gdy bym każdego dnia nie musiał "podziwać" pseudo-hip hopowców, ze spodniami opuszczonymi do kolan, którzy tworzą uliczną poezję na ławeczce obsiusianej przez psy :!: :wink:
To jest dla nich sposób na życie!

#6127  autor: Piotr
 27 maja 2005, 15:25
Taaa a za kilka lat z moich podatków będe musiał łożyć na zasiłki dla "artystów z ulicy"... Dziękuję bardzo.

PS. Mam nadzieję, że jeszcze parę lat i mienie moda na HIP-HOP-POLO.

#6129  autor: Irek
 27 maja 2005, 15:28
Moda na Disco Polo minęła, to i moda na Hiphopolo musi minąć!

#6145  autor: Piotr
 27 maja 2005, 15:49
I z tego należy się cieszyć i wyczekiwać z utęsknieniem.

#6148  autor: Irek
 27 maja 2005, 15:51
W każdej kulturze jest jakiś efekt uboczny!

#6150  autor: Piotr
 27 maja 2005, 15:53
Tego już nie można podciągać pod kulturę. Na chwilę obecną bardziej to przypomina patologię.

#6153  autor: Irek
 27 maja 2005, 15:56
Komercja, to zawsze kasa. A prawie im wszystkim o to chodzi.

#6160  autor: snuffi
 27 maja 2005, 16:59
Ladny czat :P

A co do HH i dresikow to ich nie lubie bo ziomek lazacy po mojej dzielnicy i "spiewajacy" teksty z polskiego HH notorycznie ojeb*je dzieciaki z pobliskiej SP z komów i kasy a potem trzeba go z kumpla scigac i odzyskac co zabral

P.S. Nie jestem policjantem (mam 17lat), poprostu nie lubimy takich typów

#6172  autor: Piotr
 27 maja 2005, 21:34
snuffi pisze: P.S. Nie jestem policjantem (mam 17lat), poprostu nie lubimy takich typów
A szkoda, że nie jesteś panem mundurowym (babeczki by się za tobą uganiały :wink: ). A tak na poważnie to ja osobiście uważam, że jeżeli w naszym kraju Policję (policjanta) bezkarnie będzie można kopnąć w d..., napluć w twarz, zwyzywać ile tylko łacina słów w sobie zawiera do puty będziemy mieli na osiedlach takie akcje, że silniejszy zabiera słabszemu, wszyscy żyją w psychozie strachu, boją się odezwać itp. Nie tędy droga prowadzi do demokracji, którą niestety większość naszego społeczeństwa źle pojmuje.

Patrząć na szeroką grupę "HIP HOPowców" (co za określnie :shock: ) stwierdzam, że są to ludzie dla których największą ambicją i szczytem marzeń (spełnieniem się w życiu) jest nabazgranie na ścieanie CHWDP, sklecenie prostackich rymów o paleniu trawy i propagowaniu w swoim gronie życiowej dewizji, że policja jest zła tylko oni są święci.

Oczywiście nie uważam, że każdy "raper" to prostak, złodziej, cham itp. Mam kilku znajomych z tej warstwy społeczeństwa i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że są to na prawdę równi ludzie. Co z tego, że to tylko jednostki, które giną w morzu debili z opuszczonymi do kostek spodni...

Pozdrawiam.

PS. A wracając do głównego wątku - TRANCE is my love :wink: 8)
  • Strona 3 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5