• Wszystko, co dotyczy modeli z serii X oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii X oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #98557  autor: stg
 25 sie 2006, 15:20
Witam , jako że to będzie prawdopodbnie mój telefon na nastepne 2 lata , mam pare pytań , użyłem opcji "Szukaj" ale wyniki nie odpowiedziały mi na wszystko , no więc jedziemy :

- Jak sprawuje się bateria przy dość intensywnym uzywaniu

- Z tego co czytałem to klawisz "i" odpowiada za połączenie z internetem , czy da sie go odbindować tak żeby był skrótem np do pisania SMS

- Jaki soft jest w tej chwili najlepszy dla X700 ? i czy da sie go wgrać nie tracąc gwarancji

- Czy można ustawiać mp3 na sygnał podczas dzwonienia - bo zmiana dzwonka SMSa tylko po zmianie softu z tego co sie już zoorientowałem

- Czy Bluetooth umożliwia komunikacje z innymi telefonami np Nokią 6230i i SE K700i

To chyba wszystko narazie jak cos mi sie przypomnii to napisze

Proszę o trochę więcej elokwencji przy zakładaniu następnego tematu. Zapoznaj się z zasadami tytułowania postów
Ostatnio zmieniony 25 sie 2006, 15:37 przez stg, łącznie zmieniany 1 raz.

#98606  autor: Neutrine Ray
 25 sie 2006, 16:38
1. Trzyma max. do 4 dni przy intensywnym uzytowaniu.
2. Da sie zminic przypsanie klawisza, tylko zmieniajac soft w calosci lub inkludujac odpowiedniego patcha.
3. Jest wiele softow sam musisz wybrac najbardziej Ci odpowiadajacy. Da sie ne starcic gwarancji zmieniajac soft.
4. Nie da sie. Mozna to zrobic tylko na zmodowanym sofcie.
5. Tak, umozliwia, X700 ma aktywnego Bluetootha.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#98632  autor: stg
 25 sie 2006, 18:27
Neutrine Ray pisze:Da sie ne starcic gwarancji zmieniajac soft.
a jak to zrobić

PS: Przepraszam za nazwe tematu ;/

#98642  autor: Neutrine Ray
 25 sie 2006, 18:58
Dumpujesz (zgrywasz) oryginalny soft (lub masz go z neta sciagnietego), sciagasz simlocka (bez tego nie da rady zmienic firmwaru i sprawic by telefon normalnie funkcjonowal). Nastepnie zakladasz s serwsie simlocka za 10zl i wgrywasz stary soft - viola!

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga