• Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #75964  autor: Darex1
 25 maja 2006, 00:00
Witam wszystkich i pozdrawiam!
Mam maly problem jakim programem mozna konwertowac filmy tak aby mialy odpowiedni format ktory obsluguje D600.Prosze o pomoc!Z gory dziekuje.Darek
Ostatnio zmieniony 26 maja 2006, 13:57 przez Darex1, łącznie zmieniany 1 raz.

#75969  autor: Neutrine Ray
 25 maja 2006, 01:34
Formaty to *.mp4 i *.gp3. Konwertuj do *.mp4 bo jest jakosciowo lepszy.

ImToo MPEG Encoder

MPEG4 video-converter

Xilisoft 3GP Video Converter

Xilisoft PSP Video Converter

MP4 Converter

Cucusoft iPod Movie/Video Converter

Polecam rowniez Video Fixer-a do napray uszkodzonych plikow.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#76182  autor: stedi
 26 maja 2006, 12:56
Osobiscie używam Samsung PC Studio 3, w bardzo prosty i przejzysty sposób mozna przerobic dowolny film do formatu jaki obsłóduje D600.
Przychylam sie do odpowiedzi jak wyżej kolega że mp4 ma lepszą jakość.
Spróbuj wszystkich opcji jakie ci proponujemy, wtedy sam ocenisz który program ci najbardziej odpowiada. Pozdro.

#118683  autor: Bryan
 29 paź 2006, 12:20
Witam. Mam pytanie. Konwertuje pliki i mam spozniony obraz (konwertuje na MP4) wiecie moze co jest nie tak?? Konwertuje programem IM TOO MPEG ENCODER...pozdrawiam

#118755  autor: Neutrine Ray
 29 paź 2006, 14:54
Bryan pisze:Witam. Mam pytanie. Konwertuje pliki i mam spozniony obraz (konwertuje na MP4) wiecie moze co jest nie tak?? Konwertuje programem IM TOO MPEG ENCODER...pozdrawiam
Sprobuj zmienic paramertry encodowania, jak jakosc np, lub przerob do *.3gp wtedy na pewno nie bedzie problemow. Mialem podobna sytuacje.

#118871  autor: Bryan
 29 paź 2006, 19:54
No wlasnie kolego to tez nie dziala ;/ probowalem na mp4, 3gp i tez dzwiek jes szybciej niz obraz.. konwertuje z pliku .avi

#118877  autor: Neutrine Ray
 29 paź 2006, 20:05
Jaki polik konwertujesz czy problem wystepuje wobec wszytskich plikow. Podejrzewem ze problem tyczy jednego plkiu ktory ma uszkodzone adresy, np. *.wmv, lub przeenkodowanym wmv do *.avi. Sprobuj naprawic film Video Avi foxer lub znajdz w necie taki sam film tylko innym relesie.