• Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #69938  autor: paluch_tcw
 25 kwie 2006, 18:59
Witam, prosze o pomoc, mam program samsung studio 3 i nie moge wgrac plików *.amr do mojego telefonu, pisze not suported czy mozna jakos temu zaradzic ?? pozdrawiam i prosze o odpowiedzi

Proszę nie używać dużych liter w tematach i zapoznać się zasadami zamieszczania postów. Temat wymoderowano!
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2006, 19:12 przez paluch_tcw, łącznie zmieniany 1 raz.

#70003  autor: Gela
 26 kwie 2006, 08:27
Zostaje jedynie karta pamięci. Jakbys mial karte to w ustawieniach telefonu>>ust usb i tam pamiec masowa i chyba to je jedyne wyjscie.

#70033  autor: paluch_tcw
 26 kwie 2006, 14:09
ALE MMS NORMALNIE MOGE ODBIERAC *.AMR a wgrac nie moge dlatego nie wiem o co chodzi a jest moze jakis inny program obsługujący ten telefon niz SAMSUNG PC STUDIO 3 ???

#70044  autor: Neutrine Ray
 26 kwie 2006, 14:47
a do jakis folderow probowales wrzucac *.amr ?

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#70112  autor: paluch_tcw
 26 kwie 2006, 17:31
do sounds, bo gdzie indziej to napewno nie mozna :)

#70140  autor: Neutrine Ray
 26 kwie 2006, 19:50
paluch_tcw pisze:do sounds, bo gdzie indziej to napewno nie mozna :)
Mozna mozna, sprobuj do "others files" ewntualnie "music"

#70172  autor: paluch_tcw
 26 kwie 2006, 21:47
do other files da sie wrzucic ale na telefonie sie nie da wtedy odtworzyc, pisze nie obslugiwany format, a do music nie da sie tego formatu ;) jakies jeszcze propozycje ??

#70212  autor: Neutrine Ray
 27 kwie 2006, 10:59
paluch_tcw pisze:do other files da sie wrzucic ale na telefonie sie nie da wtedy odtworzyc, pisze nie obslugiwany format, a do music nie da sie tego formatu ;) jakies jeszcze propozycje ??
Taaa, widocznie nie obsluguje tego formatu, lub plik jest uszkodzony. sproboj przekonwertowac do mp3, np AllConvert-erem

#70218  autor: paluch_tcw
 27 kwie 2006, 11:39
ale ja chce właśnie AMR a po za tym jak wysle ten dzwiek mms'em co wrzucam do other files i nie chce odtworzyc to ona dziala i zapisuje sie w lista nagrań

#70298  autor: Neutrine Ray
 27 kwie 2006, 15:59
paluch_tcw pisze:ale ja chce właśnie AMR a po za tym jak wysle ten dzwiek mms'em co wrzucam do other files i nie chce odtworzyc to ona dziala i zapisuje sie w lista nagrań
Lista nagran to folder odpowiedzilany za nagrywanie glosu, w lasnie wtym formacie nagrywane sa pliki z dyktafonu. Jak widac telefon nie obsluguje ich w roli dzwonkow itd. Takze jezeli tak bardzo zalezy Ci na *.amr to przygotuj sie na takie cyrki. Sam do siebie wysylasz te pliki mms-em?

#70504  autor: paluch_tcw
 28 kwie 2006, 21:54
no sam do siebie z internetu, i wtedy wlasnie zapisuje mi w folderze LISTA NAGRAŃ i normalnie odtwarza...