• Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #113203  autor: Fidma
 11 paź 2006, 21:43
Witam,

Mam pliki mp4 ale jak je odtworzyc w pelnym ekranie? Teraz to odtwarza przez wbudowany odtwarzacz i wszystkie buttony itd. zajmuje ponad polowe ekranu i malo co widac :(

#113240  autor: Neutrine Ray
 11 paź 2006, 23:12
Sprobuj nacisnac klawisz 1, jesli nie poszukaj w ustawieniach odtwarzacza.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#113295  autor: Fidma
 12 paź 2006, 09:30
W opcjach nic nie ma, ale 1 pomogła :oops: DZIĘKI :-D

#113314  autor: Neutrine Ray
 12 paź 2006, 11:55
Fidma pisze:W opcjach nic nie ma, ale 1 pomogła :oops: DZIĘKI :-D
Co najlepsze nawet w instrukcji tego nie znalazlem, ahh te SWIFT-y ;)

#113348  autor: Fidma
 12 paź 2006, 17:42
Instrukcja do D900 to porazka. Nieczytelna i polowy opcji nie opisuje :(

#113556  autor: Neutrine Ray
 13 paź 2006, 13:15
Przeszukalem calego *.pdf-a i nie ma ani slowa o trybie pelnoekranowym podczas ogladania video. Z tego co pamietam w instrukcji do D600 rowneiz nie bylo o tym mowy.
Jezeli chcesz zmienic ten klawisz z 1 (uciazliwe moze byc rozsowanie klawiatury, zeby naciskac 1) na lewego key'a to mzna to zrobic wgrywajac odpowiedniego patcha.

#113559  autor: Fidma
 13 paź 2006, 13:36
Szkoda mi tracic gwarancje :(

Masz moze linka do jakiegos kompedium wiedzy o opcjach w Samsungu?? Idac tokiem rozumowania np. w menu robienia zdjec zaczalem probowac wszystkie inne klawisze i mnostwo ciekawych opcji sie pojawia, ktore oczywiscie sa wogole nie uwzglednione w instrukcji :(

#113567  autor: Neutrine Ray
 13 paź 2006, 14:23
Fidma pisze:Szkoda mi tracic gwarancje :(
Nie starcisz. Jak cos sie zacznie sypac wgrywasz oryginalny soft i violia!
Fidma pisze:Masz moze linka do jakiegos kompedium wiedzy o opcjach w Samsungu??
www.samsung-mobile.pl
Fidma pisze:Idac tokiem rozumowania np. w menu robienia zdjec zaczalem probowac wszystkie inne klawisze i mnostwo ciekawych opcji sie pojawia, ktore oczywiscie sa wogole nie uwzglednione w instrukcji :(
To o ile pamietam jest uwzglednione w instrukcji ;) Za pomoca klawiatury numerycznej masz skroty do opcji apratau, nie musisz wchodzic najpierw do menu.

#114313  autor: enzo
 16 paź 2006, 12:37
Fidma pisze:w menu robienia zdjec zaczalem probowac wszystkie inne klawisze i mnostwo ciekawych opcji sie pojawia, ktore oczywiscie sa wogole nie uwzglednione w instrukcji
ale jak wcisniesz lewy klawisz podczas trybu kamery i aparatu i przejdziesz na skroty, to pojawi Ci sie opis wszystkich klawiszy jakie mozesz uzywac podczas robienia zdjec i nagrywania filmow.

#114328  autor: Fidma
 16 paź 2006, 14:15
juz korzystam :D
enzo pisze:ale jak wcisniesz lewy klawisz podczas trybu kamery i aparatu
dzieki, przeoczylem to ;)

#115186  autor: makabras
 19 paź 2006, 18:35
a czy da sie przegladac zdjecia na pelnym ekranie jedno po drugim? chodzi mi o to zeby nie trzeba bylo wychodzic ze zdjecia na pelnym ekranie za kazdym razem. Wiem ze jest pokaz slajdow ale znowu tam nie da sie zatrzymac zdjec.

#115349  autor: Neutrine Ray
 19 paź 2006, 23:24
makabras pisze:a czy da sie przegladac zdjecia na pelnym ekranie jedno po drugim? chodzi mi o to zeby nie trzeba bylo wychodzic ze zdjecia na pelnym ekranie za kazdym razem. Wiem ze jest pokaz slajdow ale znowu tam nie da sie zatrzymac zdjec.
A gdy zdjecie jest w trybie pelnoekranowym, za pomoca klawisza nawigacyjnego nie przeskakuje na kolejne?
O ile sie nie myle, jest patch na przegladanie w trybie pelnoekranowym tapet.

#115381  autor: enzo
 20 paź 2006, 00:37
Neutrine Ray pisze:A gdy zdjecie jest w trybie pelnoekranowym, za pomoca klawisza nawigacyjnego nie przeskakuje na kolejne?
nie da rady, jedyna rada to wyjscie, otworzenia zdjecia i dopiero jego powiekszenie na "prawie" caly ekran. Prawie bo jezeli dasz fotke na maxa to kursorami mozesz jeszcze przesunac zdjecie do gory i w dol i przez to nie mozesz zmienic na nastepne. To samo tyczy sie zoomu, nie mozna przyblizac na full screenie :(

#115383  autor: Neutrine Ray
 20 paź 2006, 01:33
No to nie mam dobrych wiesci Panowie. Nie opracowano jak dotad skutecznego patcha na pelnoekranowe zdjecia dla zadnego SWIFT-a, przy probie pelnoekranowego kolejkowego odgladu telefon sie wieszal, co innego tapety i obrazki, to udalo sie zrobic.