• Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #60636  autor: Giorgio_Armani
 13 mar 2006, 19:54
Jak długo wytrzymuje jeśli będę słuchał mp3 przez około 2,5-3 h na dzień na słuchawkach??
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2006, 19:01 przez Giorgio_Armani, łącznie zmieniany 1 raz.

#60638  autor: zol82
 13 mar 2006, 20:01
Praktycznie codziennie, ewentualnie półtora dnia.

#60642  autor: Giorgio_Armani
 13 mar 2006, 20:11
Zol witam!
Praktycznie codziennie, ewentualnie półtora dnia.
Zapytam tylko skromnie używasz tego telefonu? Chciałbym się dowiedzieć od użytkowników ;)
Powiedzą też jak to wygląda wraz z biegiem czasu

#60643  autor: zol82
 13 mar 2006, 20:14
Witam.
Ja osobiście nie używam ale znajomy.( tyle że sie jeszcze dużo nim bawi)
Poczekaj jeszcze na opinie innych, nie można wyciągnąć odpowiednich wniosków po jednej wypowiedzi
Pozdrawiam.

p.s. widze, że masz ładny dylemat

#60646  autor: Giorgio_Armani
 13 mar 2006, 20:19
zol82 pisze:Witam.
Poczekaj jeszcze na opinie innych, nie można wyciągnąć odpowiednich wniosków po jednej wypowiedzi
Pozdrawiam.

Oj żebyś wiedział. Ten dylemat jest potężny. Cena +/- taka sama, w Samsungu lepszy wyświetlacz, styl no i podłączenie do TV oraz przeglądanie dokumentów a co się z tym wiąże np ebooków, karta pamięci (SD w innych rzeczach użyję) ;) w SE lepszy aparat, bateria, znajomość moja (jest chyba taka obsługa jak w 3 setce), radio

#60647  autor: zol82
 13 mar 2006, 20:24
Giorgio_Armani pisze:
Pozdrawiam.

Oj żebyś wiedział. Ten dylemat jest potężny. Cena +/- taka sama, w Samsungu lepszy wyświetlacz, styl no i podłączenie do TV oraz przeglądanie dokumentów a co się z tym wiąże np ebooków, karta pamięci (SD w innych rzeczach użyję) ;) w SE lepszy aparat, bateria, znajomość moja (jest chyba taka obsługa jak w 3 setce), radio
Z tego co sie orientuje to w Samsungu są karty TransFlash

#60650  autor: Giorgio_Armani
 13 mar 2006, 20:32
zol82 pisze:
Giorgio_Armani pisze:
Pozdrawiam.

Z tego co sie orientuje to w Samsungu są karty TransFlash
No ale to prawie to samo http://www.allegro.pl/item89945002_micr ... oclaw.html
tj po zastosowaniu adaptera mogę tych kart używać choćby w aparacie ;) A karty sony są mi raczej nie potrzebne nie mam aparatu marki Sony ani PSP

#60651  autor: zol82
 13 mar 2006, 20:37
W takim wypadku to ok.
 #60695  autor: wujekm
 13 mar 2006, 22:48
Giorgio_Armani pisze:Jak długo wytrzymuje jeśli będę słuchał mp3 przez około 2,5-3 h na dzień na słuchawkach??
Głupio pytanie zadane i odpowiem Ci tak. Jeżeli będziesz słuchał muzyki przez słuchawki przez 3 godziny dziennie i nic więcej nie robił to wytrzyma około 3 dni lub góra 4. Każda dodatkowa czynność taka jak rozmowa telefoniczna, częstotliwośc pisania smsów, właczania podświetlenia wyświetlacza, włączenie bluetooth, użycie aparatu, kamery, lampy błyskowej, pogranie na gierkachm, wejście do pomieszczenia z ograniczonym zasięgiem skróci ten czas.

Powiem Ci jak miałem, naładowałem do pełna akumulatorek i idąc kiedyś tam spać (g.23) utworzyłem album z ulubionym mp3 i włączyłem na noc z powtarzaniem. Obudziłem się około 4 i coś mi grało koło ucha jeszcze grało, więc założyłem z powrotem słuchaweczki które podczas snu mi spadły i zasnąłem słuchając dalej. Po 6 wyłączyłem i miałem tylko jedną kreske ale telefon nie sygnalizowął mi słabej baterii jeszcze. Do pracy wziąłem ładowarkę i od godziny 9 lub 10 kiedy to zaczeło mi sygnalizować słaby poziom naładowania podłączyłem do ładowania. Czyli masz 7 godzin słuchania muzyki i do tego pobudka głośnym dźwiękiem alarmu budzika. Kilka smsów, przeglądnięcie zdjęć lub filmów które miałem zanim zaczeło sygnalizować słabe ładowanie i możliwe że była jakaś rozmowa, teraz już nawet nie pamietam z czego w pracy dzwoniłem. Ogólnie ładuje telefon codziennie, jak każdy poprzedni bo tak ich używam

#60706  autor: bosmanxxl
 13 mar 2006, 23:44
mam to samo, mam mda compact i nokie 6680 i musze ładowac codziennie, mda to nawet 2 razy dziennie - na szczęscia ładuje sie jak podłącze usb do kompa. Szukałem kiedyś na wakacje dobrej ładowarki słonecznej, ale nic ciekawego za rozsądną kase nie znalazłem. Chodzi o coś co da się użyć na jachcie :-) Generalnie mogli by coś wymysleć nowego w bateriach

#60738  autor: ywis
 14 mar 2006, 12:32
A ja mam N6230i i muszę ładować co 8h - 12h :evil: