Giorgio_Armani pisze:Jak długo wytrzymuje jeśli będę słuchał mp3 przez około 2,5-3 h na dzień na słuchawkach??
Głupio pytanie zadane i odpowiem Ci tak. Jeżeli będziesz słuchał muzyki przez słuchawki przez 3 godziny dziennie i nic więcej nie robił to wytrzyma około 3 dni lub góra 4. Każda dodatkowa czynność taka jak rozmowa telefoniczna, częstotliwośc pisania smsów, właczania podświetlenia wyświetlacza, włączenie bluetooth, użycie aparatu, kamery, lampy błyskowej, pogranie na gierkachm, wejście do pomieszczenia z ograniczonym zasięgiem skróci ten czas.
Powiem Ci jak miałem, naładowałem do pełna akumulatorek i idąc kiedyś tam spać (g.23) utworzyłem album z ulubionym mp3 i włączyłem na noc z powtarzaniem. Obudziłem się około 4 i coś mi grało koło ucha jeszcze grało, więc założyłem z powrotem słuchaweczki które podczas snu mi spadły i zasnąłem słuchając dalej. Po 6 wyłączyłem i miałem tylko jedną kreske ale telefon nie sygnalizowął mi słabej baterii jeszcze. Do pracy wziąłem ładowarkę i od godziny 9 lub 10 kiedy to zaczeło mi sygnalizować słaby poziom naładowania podłączyłem do ładowania. Czyli masz 7 godzin słuchania muzyki i do tego pobudka głośnym dźwiękiem alarmu budzika. Kilka smsów, przeglądnięcie zdjęć lub filmów które miałem zanim zaczeło sygnalizować słabe ładowanie i możliwe że była jakaś rozmowa, teraz już nawet nie pamietam z czego w pracy dzwoniłem. Ogólnie ładuje telefon codziennie, jak każdy poprzedni bo tak ich używam