no niestety ale sprzęt wraz z usługa był zakupiony w zeszłym roku w lipcu i na szczęście nie jest na firmę
@tyre23 usługa abonamentowa usługą abonamentową, jednakże trzeba wziąć pod uwagę to iż ta usługa abonamentowa to nie jest usługa "tylko sim" tylko była to usługa zakupowana ze sprzętem który miał tę usługę udostępniać/być sprzętem na którym sie z niej korzysta. Jeżeli to byłby taki tylko sim to oczywiście to nie jest problem plusa tylko mój, a tak sprzęt już jest od prawie 2 msc w naprawie, salon sam nie wie co się dzieje jak już napisałem wyżej że "czekają na decyzję" ale czy to ma być decyzja plusa czy producenta sprzętu to nie wiedzą. Dlatego też zerwanie umowy to opcja która mnie po tych perypetiach najbardziej interesuje. Znając życie mocno bym sie musiał nagimnastykować by doszło to do skutku. Koniec końców i tak ta sytuacja spełnia przesłanki nadmiernej niedogodności.
@Remington czyli mówisz że najlepiej podskoczyć do salonu z pisemkiem na którym zwracam sie o zwrot sprzętu? Swoją droga nie wiem jakie to ma to znaczenie ale ten tablet jest u mnie na raty - co swoją drogą na chłopski rozum, nawet jeżeli by sie udała reklamacja odnośnie zerwania umowy to raty i tak bym spłacał za sprzęt bo to jest oczywista oczywistość

A następnie w kolejnym piśmie powoływać sie na ustawę w którym żądam zerwania umowy bez naruszania rat za sprzęt tak?