• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #694867  autor: user_delete26
 31 sty 2014, 08:49
czy Aero2 bedzie dzialac poza granicami naszego kraju ? Chodzi mi glownie o Niemcy, Holandie, Belgie i UK.

#694870  autor: MaciejM
 31 sty 2014, 09:13
Oczywiście, że nie...

#694896  autor: david4nal
 31 sty 2014, 11:04
Nie będzie, ponieważ nie jest taki zwykły operator w klasycznym rozumienia tego słowa. Aero2 zobowiązane jest świadczyć bezpłatny dostęp do internetu w kraju, ale jego głównym zadaniem jest dostarczanie infrastruktury UMTS900 dla sieci Plus/Cyfrowy Polsat.

#694905  autor: Dziedzic Pruski
 31 sty 2014, 11:50
Bezpłatny Internet na niemal całym świecie masz korzystając z niektórych modeli czytnika Kindle.
Np. mój Kindle DX nadaje się do sprawdzenia poczty, wiadomości, Wikipedii i oglądania prostych stron. Testowałem w kilku europejskich krajach i jedyny w którym nie miałem netu, to Bośnia.
Niektórzy wgrywają inny soft żeby udostępniać net na inne urządzenia, ale Amazon po wykryciu odcina je od sieci.

Używam: virginmobile.pl, klucz.net, nju.pl, happycall.pl, aero2.pl, RBM, alditalk.de, vipnet.hr, du.ae
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular