• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #668815  autor: mini21
 18 paź 2013, 19:56
Witam serdecznie.

W firmie mamy internet Business Everywhere Standard (10GB).
Ponieważ wiem, że ten limit na 101% nie zostanie nawet w połowie wykorzystany chciałbym móc skorzystać z tego pakietu wspólnie.
Ponieważ obecnie mam OFnK, a i tak zamierzam kupić jakiś tani abonament, pomyślałem, żeby przerejestrować kartę i wziąć abo na firmę.

I teraz mam pytanie - czy aby ten "Wspólny" pakiet działał wystarczy, że zakupię abonament telefoniczny, np.: Maksymalne Korzyści za 15 zł + Vat czy Więcej za mniej za 19 zł + Vat (mowa o abo. bez tel.) czy musi to być jakiś inny/wyższy abonament?
Jakoś nie mogę tej informacji znaleźć.

Z góry dziękuje.

Fotografia-pasja, zawód i wielka nuda (bo ile można fotografować dziewczyny w studiu?)
www.fotomini.com.pl

#670394  autor: kamil1221
 25 paź 2013, 22:15
Dla firm odpowiednikiem FreeNet jest Nowy BE w pakiecie - on daje wspólny pakiet na konto. Klasyczny BE czy nBE nie działa w ten sposób.