• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #643863  autor: dlof
 01 lip 2013, 18:48
Witam,
Jaki jest obecnie najtańszy na rynku abonament dla firmy na telefon stacjonarny. Posiadam numer w Orange (dawniej TP), który służy mi wyłącznie do odbierania połączeń przychodzących i faksów, nie wykonuję z niego w ogóle połączeń wychodzących, chciałbym płacić możliwie najmniejszy abonament. Co proponujecie?
Pozdrawiam.

#643983  autor: solidburn
 02 lip 2013, 10:18
jakiś voip albo GSM play, plus, tmobile tam mam za 10zl stacjonarny jako osoba prywatna albo całkiem coś innego lokalnego co masz w budynku firmy wiec popytaj podzwoń

#644120  autor: dlof
 02 lip 2013, 16:16
Wyraźnie napisałem, że mam linię stacjonarną i numer stacjonarny a więc nie GSM. To po pierwsze. Po drugie, muszę mieć możliwość odbierania faksów na tym numerze. Czy naprawdę nie ma tanich abonamentów dla firm, które chcą mieć jeden numer na połączenia przychodzące?

#644138  autor: Orange Ekspert
 02 lip 2013, 17:20
dlof, W tej chwili najniższym abonamentem jaki posiadamy, jest Plan Ekonomiczny. Kosztuje 27,90 zł netto i w ramach abonamentu dodatkowo otrzymujesz 30 minut na połączenia stacjonarne krajowe.