• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #632842  autor: Frost
 13 maja 2013, 23:20
Witam. Chciałbym zapytać o najtańsza ofertę internetu stacjonarnego. Prędkości nie muszą być duże wystarczy 1 lub 2MB/s.

Ma też opcje internetu radiowego ale nie wiem czy się zdecydować bo podobno z radiowym internetem jest dużo problemów. Cennik- http://www.netmar.net.pl/index.php?opti ... &Itemid=71

Z góry dzięki za odpowiedz.

#632916  autor: user_delete34
 14 maja 2013, 12:49
Frost pisze:bo podobno z radiowym internetem jest dużo problemów
Mówisz to na podstawie obserwacji znajomych mający łącze u TEGO operatora? Bo jeśli tak ogólnie - bardziej się mylić już nie mogłeś. Korzystam właśnie z "radiówki". Chodzi lepiej niż m. in. neozdrada sąsiada czy kabel innego lokalnego dostawcy sieci. Tylko dostawca "mojej" sieci to dwójka młodych, którzy trzymają poziom najlepiej w regionie żeby w ogóle się utrzymywać. Rzadko kiedy jest choćby najmniejszy problem ale to dlatego, że mój dostawca dba o poziom. Konkurencyjna radiówka to dla odmiany koszmar.